Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nemlenne sokkal jobb, ha Elizabeth Jack-kel jönne össze?
( Karib tenger k. ) Nem tudom miért, de nekem kezdetektől ez a páros tetszett.. Nekem nem tetszik Elizabeth + Will párosítás.. :S Mit gondoltok?
16/L
Szerintem is! Mindíg azt mondogatom apukámnak (vele néztem meg a filmet) , hogy vele fog össze jönni, pedig tudom, hogy nem! Bár Orlando-t nagyon szeretem, de Will szerepében... hát nem alakított vmi nagyot...
15/L
En Orlandonak birom a stilusat nagyon sok filmet lattam vele. Szerintem nem igazan illene Jackhez Elizabeth, nem olyan h a hajon uljon evekig... meg Jack szerintem tul nagy csalo ahoz. De mar igy is beleszeretett egyszer, ki tudja mi lesz a kovetkezo reszben :D
Kedves kerdezo nem arulod el h hivnak? :)
17/F
15:53-as vagyok.
Csak azert kerdeztem mert van egy korodbeli baratom aki pont igy velkedik a filmrol :D
Nah elarulod a keresztnevedet? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!