Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem szeretnék fingós nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék fingós nővel járni. Ez nagy elvárás, vagy pedig elnyomás, ha nem viselem el, hogy odafingjon az orrom alá?

Figyelt kérdés
Természetesen ez kölcsönös, én sen eregetek a csajok orra alá. Ha szellentenie kell, tartsa vissza, és engedje ki máshol. De azért az nem tetszene, ha éppen nézném a meccset, és miközben elmenne előttem egy szexi tangában fingana egy nagyot. Hát, ez milyen már.
2022. márc. 4. 22:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%
Na de mégis, a meccset vagy inkább tangát fenekű csajt választanád?
2022. márc. 5. 05:58
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Olyan vicces ez az odafingik az orra alá szöveg. 😂 Ti mind a csöcseitek helyett hordjátok a seggetek vagy mi van? Senki sem fingik szándékosan a másik orra alá. Csak él, anyagcserét folytat és gázokat termel, amiket nem tart vissza csak azért, mert az életterében vagy, vele egy helyiségben.

Az nem elvárás, hogy ne haljon meg? Olyat is szoktak az emberek és elég ciki tud lenni.

2022. márc. 5. 06:10
 13/31 anonim ***** válasza:
11%
Sose fingtam a másik előtt a 18 év alatt. De ez most olyan,hogy anyám előtt se fingom,meg a gyerekem előtt se. Egyszerűen nem illik ahogyan a böfögés meg orrtúrás se.
2022. márc. 5. 07:32
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Múltkor volt egy hasonló kérdés, amiben a pasijára panaszkodott valaki, hogy fingani merészel előtte. Ott a férfi el volt hordva mindenféle bunkó állatnak. Tipikus példa az oldalon domináló kettős mércére.
2022. márc. 5. 07:35
 15/31 anonim ***** válasza:
80%

Na, megjöttek a betegagyú fingvisszaszívók 😂

Attól, hogy te degenerált vagy, nincs olyan, hogy a saját otthonodban nem illik fingani azok előtt, akik közül az egyik az anyád, akinek a tejét ittad és pelenkázott, a másik meg a párod, akinek szintén vígan nyalod a testnedveit a borostás nemiszervéről, ha viszket a picsád. De az ugye nem számít, az nem illetlen, csak fingani a saját otthonodban.

Nyomorultak

2022. márc. 5. 08:19
 16/31 A kérdező kommentje:

Jók ezek a frusztrált női kommentek. Mert nincs kétségem afelől, hogy ez nem egy férfi keze műve. Nem baj, ez a rovat arra való, hogy kiadja magából az ember a feszültséget. Hajrá!

2022. márc. 5. 08:50
 17/31 A kérdező kommentje:

Örülök, ha nevettél! 😆 Amúgy egyetértek veled.

3#

"Szitu végén, röhögve közli veled: "Lefújtam a meccset... E-heheheheh"

Ez vicces. 😂

2022. márc. 5. 08:59
 18/31 anonim ***** válasza:
92%
Mi mindketten fingunk a másik előtt, jó is lenne, ha otthon nem finghatnék, sőt extra gázt is adok rá mindig. Én vagyok a nő. Máshol is fingok, bárhol, mert emberi szükséglet.
2022. márc. 5. 09:18
 19/31 anonim ***** válasza:

19.

Szórakoztató lehet ez egy születésnapi vacsora vagy a temetés alatt. Bár ez utóbbin a pap/gyíkhivatalnok is tud alakítani, amikor rosszul mondja az elhunyt nevét, mert megint másnapos.

2022. márc. 5. 09:32
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sokan csak végletekben tudnak gondolkodni? Ha nem alkalmas (étkezés, összebújás stb.), és tudom 5 másodpercig tartani, amíg arrébmegyek, akkor nem szellentek oda. Ha nem történik semmi extra, vagy fáj a hasam, mert fel vagyok puffadva, vagy csak poénosra jön ki (igen, ilyen is van), akkor elengedem magam a másik előtt. De ez utóbbi nem napi többször fordul elő, hanem heti egyszer-kétszer. Más esetben kimegyek a wc-re, vagy másik helyiségbe. Szerintem normális esetben így működne.
2022. márc. 5. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!