Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van nő akik ezek tudatában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nő akik ezek tudatában még muszlim férjet szeretne és áttérne?

Figyelt kérdés

[link]

Szívesen áttérne? Miért vonzó ez?

#házasság #nő #iszlám,elnyomás #egyen jogúság,emancipáció #atyaúristen!
2022. jan. 8. 17:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Mert ilyenkor jönnek a nők azzal, hogy ez FideSS kamu, meg nekik volt arab kanijuk, és az nem ilyen volt, meg az arab pasik férfiasak,...

Irakban 1 dolgot tanultam meg az arabokról. Az a jó, amelyik a homokban van...olyan 2 méter mélyen. :)

2022. jan. 8. 17:20
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem ez a cikk ott vesztette el a hitelességét, hogy 0 forrásmegjelölés van. Az sem bíztató, hogy minden iszlám vallást egy kalap alá vesz, mikor annak is vannak irányzatai. A publikáció szerzői sem tűnnek túl pártatlannak. Mindkettő Pázmányos (erősen keresztény kötődésű egyetem). Biztos nagy szaktudásuk van, de ez a munkájuk ebben a formájában értékelhetetlen.

Ha érdekel a migrációkutatás, Sík Endrét ajánlom, ezerszer színvonalasabb publikációi vannak.

A kérdésre válaszolva, nem járnék muszlim férfival, de kereszténnyel, meg úgy semmilyen vallásúval sem.

(Az egyenjogúság meg egy szó.)

2022. jan. 8. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Az egyenjogúság szót egybeírjuk.
2022. jan. 8. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
57%

🤔

Szerintem a Lányom nélkül soha című könyv sokkal inkább szolgálja a célt.

2022. jan. 8. 20:34
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Netto hulyeseg. Muszlim orszagban elek. A bringas noknek itt facebook csoportjaik vannak. Arrol nem beszelve, hogy motoroznak is, mert az itt egy napi kozlekedesi eszkoz. Egy atlag europai no be sem tud inditani egy motort, itt meg 10 eves koruktol kezdve azzal jarnak iskolaba. A kollegaimnak leforditottam a cikket, azt uzenik, hogy a siita vallastudos fatwaja erosen megkerdojelezheto, mert a siita koztudottan "mushrik", vagyis tarsito.

37F incel

2022. jan. 9. 00:05
 6/12 anonim ***** válasza:
56%

Ebben a cikkben az összes agymosó propaganda, negatív sztereotípia és féligazság el lett durrogtatva. Bele se' kezdek megcáfolni mert soha nem érnék a végére.

Maradjunk annyiban, hogy a leírtak egy része a muszlim férfiakra is vonatkozik (dress code, házasságon kívüli szex) más részét pedig a kafír lányok/nők is ugyanúgy megtapasztalják (zaklatás, családon belüli erőszak, az azt követő áldozathibáztatás). Engem pl 12 éves korom óta környékeznek meg 30-40 éves magyar férfiak.

Ennek tudatában talán nem akkora baj, ha a nők férfi családtag kíséretében mennek bárhová.

A foglalkoztatottságról annyit, hogy az iszlámban a férfi dolga a pénzkeresés, a nők eltartása. Ezt olyan komolyan veszik, hogy aki ennek nem tesz eleget, azt bíróság elé is állíthatják (a Sharia law nem csak a nők elnyomásáról szól). Ettől függetlenül a nők is dolgozhatnak, ha akarnak, de a keresetüket megtarthatják maguknak.

Az eltartandó személyek közé tartoznak a hajadon lánytestvérek is. Emiatt van az, hogy öröklésnél a fiú testvérek nagyobb részt kapnak, hiszen az ő feladatuk a megözvegyült anya és a lánytestvérek eltartása.

A prostitúciós rész szóra sem érdemes, ez nem kizárólag muszlim probléma.

A "házastársi kötelesség" rész hazugság, belemagyarázás.

A férfi csak akkor vehet el újabb feleségeket, ha ezt az első feleség a házassági szerződésben (amit minden házasság előtt írnak) jóvá hagyja.

A gyermekfelügyelet nem azért olyan, amilyen, hogy az anyával kiszúrjanak, hanem azért, hogy az apák is kötelezően kivegyék a részüket a nevelésből. A fiaikat fel kell készíteniük a munka világára, a lányaiknak megfelelő férjet kell találniuk, ami nem kényszerházasságot jelent, csupán az életvitelüknek köszönhetően jobb kapcsolati hálóval rendelkeznek, így ki tudják szűrni azokat az udvarlókat, akik nem felelnek meg a követelményeiknek.

Az öltözködésről annyit, hogy valóban van egy olyan szerepe, hogy elkülönítsen a nem-muszlim nőktől. Azt, hogy bármiféle rivalizálás lenne muszlim és nem-muszlim nők között, egyenesen sértő. A legutolsó dolog, ami egy muszlim nőnek hiányzik, az a fuckboyok "kitüntető" figyelme.

Igaz hitű muszlim férfiak ha egy hijabot viselő nőt látnak, tudják, hogy egy olyan nővel van dolguk, aki tisztában van a saját értékével, stabil erkölcsrenddel rendelkezik, akit komolyan lehet és komolyan kell venni. Egy erős nő, akinek az önbizalma nem attól függ, hogy az utcán szembejövő férfiak hány százaléka tartja dughatónak. Olyan nő, akinek a szép arcánál, alakjánál vannak fontosabb jó tulajdonságai, amiket szívesebben helyez előtérbe.

2022. jan. 9. 19:22
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

Csak akkor kotelezo a nafkah a lanytestvereknek, ha az apa meghalt, vagy mar nyugdijas. Ha az apa meghalt, akkor a fiutestver lesz a wali a lanytestvereknek, ha azok meghazasodnak.

A ferfi akkor vehet el ujabb felesegeket, ha az elso feleseg nem tiltja meg, tovabba anyagilag megteheti. Nem kell jovahagyni, azt Allah jovahagyta. Ja, es akkor is elvehet ujabb felesegeket, de ha az elso ezt megtiltotta, kerheti a valast.

Az oltozkodesben azert kell a muszlimoknak kitunniuk, mert ha megtalaljak holtan oket az ut szelen, akkor tudjak, hogy muszlim szertartas szerint kell oket eltemetniuk.

A gyermekfelugyelet azert olyan (automatice az apahoz kerul), mert az apa a kenyerkereso.

37F incel

2022. jan. 9. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

”Nem kell jovahagyni, azt Allah jovahagyta. ”

Nem egészen. Ha önszántadból aláírsz egy szerződést, amiben az áll, hogy nem lehet több feleséged, akkor ahhoz kell tartanod magad.

Természetesen elhagyhatod a feleséged egy másik nőért, csak az nem polygámia és nem is muszlim sajátosság.

2022. jan. 10. 01:55
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Férjem muszlim, enis az lettem. Eleg ha azt írom hogy dolgozok, van FB-m, beszélgethetek ferfiakkal, cigizunk, es iszunk alkoholt is? Es ne gyertek azzal hogy jajj milyen muszlim vagy.. A katolikusok sem különbek pedig naluk sem lehet inni, cigizni, es paraznalkodni:)
2022. jan. 12. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a cikket.

De nekem is volt arab pasim. Jó volt vele meg minden, csak ő minden áron azt szerette volna ha nagyon megismerkedem a vallásával, folyton térítgetett, magyarázta a hülyeségeit, hogy én miért vagyok eltévelyedett, és térjek meg az igaz valláshoz.

Rövid kapcsolat volt. Pedig tényleg törődő volt, figyelmes, szorgalmas. Aztán 2-3 hónap után térítő hadjáratba kezdett.

Szívesen meghallgattam a történeteket a vallásáról, még egy angol nyelvű Koránt is kértem tőle, hogy megnézzem mik a különbségek, hasonlóságok a Bibliához képest.

Azt jó előre leszögeztem, hogy nem zavar ha más a vallása, soha senkinél nem zavart a hite mindaddig, amíg nem erőlteti rám. Úgy tűnt elfogadta.

Én magam nem gyakorolom egyik vallást sem, de hiszek Istenben, és nekem ez így ilyen formában jó, meg megfelelő.

Szóval rövid kapcsolat volt.

2022. jan. 13. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!