Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van nő akik ezek tudatában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nő akik ezek tudatában még muszlim férjet szeretne és áttérne?

Figyelt kérdés

[link]

Szívesen áttérne? Miért vonzó ez?

#házasság #nő #iszlám,elnyomás #egyen jogúság,emancipáció #atyaúristen!
2022. jan. 8. 17:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Itt született nőként szerintem más áttérni és úgy élni. Ha arab országba születsz más lenne a helyzet. Szomszédom mesélte,hogy fiatalkori barátnője beleszeretett egy Líbiai férfibe. Összeházasodtak. Többen mondták,hogy ne tegye,óvták tőle. Hozzáköltözött Líbiába. Aztán egyszer csak kiderült,hogy nem nézi jó szemmel ezt meg azt, öltözködjön így,ne menjen oda, egyre gyakrabban megüti.

Szóval szerintem itt Magyarországon áttérni és itt élni egy ideköltőző muszlimmal más, mint arab országban élni. Vagy Iránban. Törökország már-még felvilágosultabb. Nem arab ország.

A többnejűség elítélésről meg a legjobb muszlim ellenérv amivel találkoztam,hogy a többnejűség elítélendő, de a melegházasság meg a háziállatokal jelképesen házasodni az normális?

2022. jan. 13. 20:31
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem jött össze az arab szidás, most akkor jöhetnek a melegek? Miért érzed szükségét, hogy mindig fikázz egy csoportot? Ki bántott?
2022. jan. 13. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!