Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges ilyen kapcsolat? Részletek lent.
Sziasztok!
Röviden szeretném leírni a történetemet, és véleményt kérni tőletek.
Korábban rendszeresen találkoztam egy fiúval közös programból kifolyólag, aztán egyre többet beszélgettünk az interneten. Találkoztunk kettesben és egy délutánt töltöttünk együtt (közterület), volt ölelés, csók, kézenfogva séta,beszélgettünk,összebújás és egy kis alkohol. Aztán a fiú elmondta, hogy ő nem tudna most szerelmes lenni, és h nem akar megbántani, de jól érzi magát és ha bármi lenne aznap este abban benne lenne. Így rajtam állt a döntés, hogy belemegyek vagy sem. Úgy döntöttem,hogy nem adom magam oda neki. Elkísért a metrómegállóig. Mikor hazafele tartottam, kaptam tőle egy sms-t,hogy írjak ha hazaértem. Nem értettem,hogy miért akarja tudni, ha nem is érdeklem,csak rég volt már együtt vlkivel.
Később már csak én kerestem, és nem került szóba a találkozásunk. Hónappal később én személyesen elmondtam neki, hogy jól éreztem magam vele. (időközben rájöttem, hogy egyre többet jelent nekem). Reagálni csak egy üzenettel reagált, hogy ő már összejött valakivel. Kiderült,hogy még mielőtt velem találkozott volna, volt együtt azzal a csajjal, akivel összejött, de mikor együtt volrak a csaj csak facebookozott, és hárította a pasi közeledését (fiú mesélte).
Közös programok folytatódtak(6-an vagyunk, egyedüli lány vagyok köztük), a fiú minden egyes alkalommal elhozta a barátnőjét, azzal a címszóval, hogy tetszik neki, amit a csapat játszik, de ebből semmi nem látszódott rajta, csak a telefonját nyomkodta. Nem nagyon kommunikált velünk, és az utóbbi időben már a fiú csak a barátnőjével volt elfoglalva, és a csapattal sem beszélt. Aztán már a programokat is lemondja a fiú különböző indokokkal, és most, hogy jön a koncertszezon, úgy azokra se megy el barátokkal/haverokkal. Korábban minden egyes alkalommal ott volt, nagy bulizósnak számított, és nem egy komoly srácnak mutatkozott.
Kérdésem az lenne, hogy lehet olyan hogy valaki 180' os fordulatot vegyen a hozzáállása egy lány miatt? Így lemondjon mindenről, még a hobbijáròl is? Jó lehet egy ilyen kapcsotat? Nagyon hibázhattam,hogy nem feküdtem le vele? Előre is köszönöm válaszotokat
Szerintem nem hibáztál. Talált valakit magának, és pont!
Ha valaki gyökeresen megváltozik egy kapcsolatban (pl ez az eset), akkor szerintem a csaj tiltja meg neki, hogy egyedül ide-oda járkáljon...Lehet, elmondta, hogy volt köztetek "valami"...elkezdődhetett volna...és ezért nem akarja, hogy egy társaságban legyetek.
Hagyd a fenébe a gyereket, és keress egy normális pasit magadnak :)) A többi meg legyen az ő baja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!