Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet szerintetek hogy a kapcsolatunkból csak barátok maradnánk?
Figyelt kérdés
Csak 1 hónapja vagyunk együtt, de kedveljük egymást és a kapcsolatunkkal minden "jól" megy. Viszont vannak külső tényezők amik miatt nem tudunk együtt lenni sajnos...
Nincs veszekedés sem utálat ezért gondoltam hogy barátok nyugodtan maradhatnánk. Esetleg újból összejönnénk valamennyi idő (pl. fél év egy év) után, de az majd kiderül.
2013. jún. 9. 12:03
1/1 anonim válasza:
én azzal tudtam barát lenni akivel nem feküdtem le ill. csak rövid időt töltöttünk együtt
én nem viseltem el hogy hosszú kapcsolat után ne érhessek hozzá a másikhoz, vagy vigye az új párját is a találkozásra és mondjuk ott smároljanak előttem
de ez egyénfüggő, valakinek lehet ezt is beveszi a gyomra minden további nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!