Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szeretném ha barátok maradnánk, és csak barátok.16/l
Figyelt kérdés
Szóval a majdnem volt barátomnak most van egy barátnője, és sokszor vagyunk úgy, hogy ő kintvan a barátnőjével én meg haverokkal. És igazából végig engem bámul.. megcsókolja a csajt utána engem néz meg mindig. Ezt már nehéz nem észrevenni, és körülöttem is mindenki észrevette.. Tudni kell, hogy a fiú körülbelül fűvel fával megcsalja a barátnőjét, de ez még friss kapcsolat, és nem tudja a barátnője. A lényeg pedig, hogy én még szeretem kicsit.. és furcsán jön le nekem, hogy NEKEM íkálja azt, hogy ő kíván engem stb. mikor tudja, hogy amúgy se mennék bele.. és nem a barátnőjének írkálja, mikor meg mondom neki, hogy majd a barátnőddel, akkor egyből tereli a szót, meg megharagszik. Én azt szeretném ha engem kihagyna már a nő ügyeiből, mert nem akarom, hogy ezért legyen mindennap rossz kedvem, és már egyébként se járnék a sráccal, de viszont jóbarátom lehetne, csak neki nincsennek lány barátai mert mindegyikkel kavar. Akkor én felejtsem is el teljesen vagy mit mondjak neki?:S2013. ápr. 8. 18:41
1/2 anonim válasza:
Egyszerű. Tiltsd le fb-on. Töröld a számát, és tiltsd le. És ha szembejön veled, menj el mellette köszönés nélkül. Ez egy féreg.
Én a helyedben odamennék a csajhoz előtte, és megmutatnám, miket írt nekem.
2/2 anonim válasza:
ugye te sem gondolod komolyan h barátok lesztek?
ne mondj neki semmit, majd kialakulnak a dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!