Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik tapasztaltátok már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tapasztaltátok már, hogy a "Honest Guy" a valóságban nem is olyan kelendő, mint hirdetik?

Figyelt kérdés

A "honest" azt jelenti, hogy őszinte.

A nők mindig azzal szambáznak, hogy őszinte pasit akarnak, aztán mikor megkapják, nem tudják elviselni.

A saját bőrömön tapasztaltam, hogy amikor teljesen őszinte voltam egy nővel, akkor baj lett belőle. A legjobb az lett volna, ha hallgatok, vagy mást mondok. Egy régi ismerősöm szerint én túl naiv vagyok, egyszerűen hazudni kell.

Most már kialakult bennem az, hogy szerintem a sikeres csajozás egyik titka talán az, hogy azt kell mondani, amit nők hallani akarnak.

Mit gondoltok?

CSAK PASIK ÍRJANAK.

2022. márc. 3. 12:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Egyetértek, mondjuk az említett kérdéseknél jó esetben nem kell csúsztatni se, hiszen eleve minek lenne az ember párkapcsolatban olyannal, aki nem tetszik, nem fontos, buta, stb?? Tehát normális esetben ezekre a kérdésekre teljesen őszintén lehet bátorító választ adni.

2022. márc. 3. 15:46
 32/36 anonim ***** válasza:

"eleve minek lenne az ember párkapcsolatban olyannal, aki nem tetszik, nem fontos, buta, stb?? Tehát normális esetben ezekre a kérdésekre teljesen őszintén lehet bátorító választ adni."

Igen, racionálisan nézve ez igaz, de annak aki bizonytalan magában, az mindenhol veszélyt és hátsó gondolatot sejt. Ha mondjuk megváltozik a viselkedésed - mondjuk fáradt vagy és nem tudsz úgy odafigyelni - akkor a bizonytalan partnered magában keresi az okot és azt hiszi, hogy őt unod/nem tiszteled/másra vágysz, tetszőleges.

A feleségemnek a múltkor azt találtam mondani, hogy szívesen költenék egy kicsit többet ruhákra, akár 1-2 drágább valamit is, mert olyan jól néznek ki. Gondoltam, spóroltunk évekig, ő is megérdemli, hogy csinos legyen, meg én is megnézném. Azt hittem, tök jó fej leszek, erre megsértődött, hogy lefikáztam az öltözködését.

2022. márc. 3. 16:01
 33/36 anonim ***** válasza:
74%

Tudom, hogy csak férfi udvarlókat akarsz a kérdésed alá, de van egy teóriám amit muszáj megkérdeznem:

az, hogy angolul írtad a "honest guy"-t ahelyett hogy normálisan, magyarul írtad volna kb azt sugallja, hogy egy amerikai pua/redpill/incel oldalon olvastál erről. Beuszítottak olyan hülyeségekkel, hogy "jaj a nők negativan reagálnak, ha valami negatívat mondasz nekik, ergo NEM SZABAD NEGATÍVAT MONDANI NEKIK!!!" erre ide jöttél, hogy előadd ezt, mint a saját agyszüleményedet.

Kérlek mondd, hogy eltaláltam.

2022. márc. 3. 16:07
 34/36 A kérdező kommentje:

A PUA-t magamának érzem, mert abból tanultam.

Az incelekhez semmi közöm nincs, a redpill nem tudom, mi, csak annyit tudok róla, hogy az incelekhez kapcsolódik. Az incelségnek meg nincs köze a PUA-hoz.

De az a helyzet, hogy túl sokat látsz bele az angol szövegbe. Angolul tanulok, és az új szavakat igyekszem használni, akár ilyen formában is. Nincs mögötte más szándék. Csak az, hogy megtanuljak angolul.

2022. márc. 3. 16:17
 35/36 A kérdező kommentje:
*magaménak
2022. márc. 3. 16:17
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kurzus ez, ahol ilyeneket tanítanak? xD

Ha leírod magyarul, segíthetünk legalább a nyelvtant megérteni. De ez így nagyon hunglish.

2022. márc. 3. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!