Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik tapasztaltátok már,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik tapasztaltátok már, hogy a "Honest Guy" a valóságban nem is olyan kelendő, mint hirdetik?

Figyelt kérdés

A "honest" azt jelenti, hogy őszinte.

A nők mindig azzal szambáznak, hogy őszinte pasit akarnak, aztán mikor megkapják, nem tudják elviselni.

A saját bőrömön tapasztaltam, hogy amikor teljesen őszinte voltam egy nővel, akkor baj lett belőle. A legjobb az lett volna, ha hallgatok, vagy mást mondok. Egy régi ismerősöm szerint én túl naiv vagyok, egyszerűen hazudni kell.

Most már kialakult bennem az, hogy szerintem a sikeres csajozás egyik titka talán az, hogy azt kell mondani, amit nők hallani akarnak.

Mit gondoltok?

CSAK PASIK ÍRJANAK.

2022. márc. 3. 12:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
50%
A nők ezt úgy értik, hogy őszintén mondd, amit hallani akarnak.
2022. márc. 3. 12:14
 2/36 anonim ***** válasza:
31%

Ahogy az egyes irja, de azzal nem lesz minőségi kapcsolatod, vmi szeretethiányos összeomlott csajnál működik de ennyi.

Ha minőségi társat akarsz akk önmagad kell legyél, hisz ez a lényeg h ha téged keres akk ugyis megtalál és ragadni fog rád.

2022. márc. 3. 12:18
 3/36 anonim ***** válasza:
81%
A kendőzetlen őszintesét a legtöbb emberi kapcsolatot tönkrevágja, nem ajánlom.
2022. márc. 3. 12:19
 4/36 anonim ***** válasza:
91%

Van különbség őszinteség és őszinteség között.

A "drágám, de dagadt vagy" például nem túl szerencsés, még ha úgy is gondolod :)

5/36 anonim ***** válasza:
81%
Az őszinteség szükséges, de nem elégséges.
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Téves az egész levezetésed. Semmit sem "kell". Ha úgy érzed, hogy hazudnok kell, hát tedd azt. :) De utána ne csodálkozz azon, hogy a dolgok úgy alakulnak, hogy kontrollálni sem tudod. 'Lelkiismeretfurka, hazugságspirál és a többi.

Én úgy vagyok az egésszel, hogy őszinte vagyok és leszek is mindég, ha így megtalálom a párom, akkor bódottá, ha nem, akkor sem fogok a kardomba dőlni, inkább maradok egyedül, mint egy fals, omladozó cukormázat cicomázzak a végtelenségig. :)

2022. márc. 3. 12:22
 7/36 anonim ***** válasza:
100%
#4 egyetértek, ugye az asszertív őszinteség egész más mint a proli, ugyanazt a dolgot elő lehet adni kedvesen, figyelembe véve a másikat vagy csak odaböfögni aztán kezd vele amit akar
2022. márc. 3. 12:23
 8/36 anonim ***** válasza:
95%
A nem mondom el, és a hazudok között nagy különbség van.
2022. márc. 3. 12:27
 9/36 A kérdező kommentje:
Nem proli őszinteségről van szó.
2022. márc. 3. 12:27
 10/36 anonim ***** válasza:
ha a csaj imád pletykálni, te meg elmondod h messziről kerülöd az ilyeneket és ezen megsértődik, azzal végképp semmi dolgod. csak egy példa, őszinte voltál, tartod a határaidat, neki ez nem felel meg, megsértődik, kit izgat.
2022. márc. 3. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!