Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tapasztaltátok már, hogy a "Honest Guy" a valóságban nem is olyan kelendő, mint hirdetik?
A "honest" azt jelenti, hogy őszinte.
A nők mindig azzal szambáznak, hogy őszinte pasit akarnak, aztán mikor megkapják, nem tudják elviselni.
A saját bőrömön tapasztaltam, hogy amikor teljesen őszinte voltam egy nővel, akkor baj lett belőle. A legjobb az lett volna, ha hallgatok, vagy mást mondok. Egy régi ismerősöm szerint én túl naiv vagyok, egyszerűen hazudni kell.
Most már kialakult bennem az, hogy szerintem a sikeres csajozás egyik titka talán az, hogy azt kell mondani, amit nők hallani akarnak.
Mit gondoltok?
CSAK PASIK ÍRJANAK.
Ahogy az egyes irja, de azzal nem lesz minőségi kapcsolatod, vmi szeretethiányos összeomlott csajnál működik de ennyi.
Ha minőségi társat akarsz akk önmagad kell legyél, hisz ez a lényeg h ha téged keres akk ugyis megtalál és ragadni fog rád.
Van különbség őszinteség és őszinteség között.
A "drágám, de dagadt vagy" például nem túl szerencsés, még ha úgy is gondolod :)
Téves az egész levezetésed. Semmit sem "kell". Ha úgy érzed, hogy hazudnok kell, hát tedd azt. :) De utána ne csodálkozz azon, hogy a dolgok úgy alakulnak, hogy kontrollálni sem tudod. 'Lelkiismeretfurka, hazugságspirál és a többi.
Én úgy vagyok az egésszel, hogy őszinte vagyok és leszek is mindég, ha így megtalálom a párom, akkor bódottá, ha nem, akkor sem fogok a kardomba dőlni, inkább maradok egyedül, mint egy fals, omladozó cukormázat cicomázzak a végtelenségig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!