Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gazdag pasi meddig kelendő a huszonéves nőknek?
Bőven, de ezt te is tudod.
Jönnek itt az aranyásókkal...miért is? Amikor egy lány, diplomás (És véletlenül sem bölcsész, vagy alsós tanító.)pasit keres, hanem IT-st, vagy orvost, az nem aranyásás? Vagy amikor az első randi, első 10 kérdése között ott a "Mivel foglalkozol?" = Mennyit keresel?, a "Van jogsid?" = Van kocsid? De ugyen nem egy 23 éves Opel, ugye?, vagy a "Hol laksz?" = Mamahotel és szoba bérlés kizáró ok nálam!.
Szerintem van. A puncs.hu teli van lányokkal , nagyon sok 200-300e forintot akar havonta hogy ránk tehat közösen elköltsenek.
Nem próbáltam de ennél a feleségemmel többet költünk es csak én keresek, ha nem lenne feleségem szerintem olcsóbb lenne
.
Igy én megpróbálnam ha lenne lehetőségem
Nem, ha az a pasi olyan szellemi színvonalon van, hogy ezt a neten kell megkérdeznie.
Ha FÉRFI lenne, simán rámenne a csajra.
"És véletlenül sem bölcsész, vagy alsós tanító.)pasit keres, hanem IT-st, vagy orvost, az nem aranyásás?"
Aham. És ha egy mérnöknő vagy doktornő férjhez megy, akkor uyge a férjük is aranyásó.
9.-nek.
Alapvetően igen lenne a válasz, ha a doki meg a mérnök csajok őrökkel, takarítókkal, árufeltöltőkkel házasodnának.
De nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!