Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik tapasztaltátok már, hogy a "Honest Guy" a valóságban nem is olyan kelendő, mint hirdetik?
A "honest" azt jelenti, hogy őszinte.
A nők mindig azzal szambáznak, hogy őszinte pasit akarnak, aztán mikor megkapják, nem tudják elviselni.
A saját bőrömön tapasztaltam, hogy amikor teljesen őszinte voltam egy nővel, akkor baj lett belőle. A legjobb az lett volna, ha hallgatok, vagy mást mondok. Egy régi ismerősöm szerint én túl naiv vagyok, egyszerűen hazudni kell.
Most már kialakult bennem az, hogy szerintem a sikeres csajozás egyik titka talán az, hogy azt kell mondani, amit nők hallani akarnak.
Mit gondoltok?
CSAK PASIK ÍRJANAK.

Telibexarom, hogy nem akarod, hogy nők válaszoljanak, akkor is írni fogok, mert nem bírom nézni ezt az értetlenkedést.
Igen, én is az őszinteséget várom el. Ez azt is jelenti, hogy ha kiderül valami az őszinteség által, amit én ki nem bírok állni, akkor legalább hamar és tisztán véget lehet venni a dolognak.
Van egy értékrendem és egy pontos képem arról, hogy mit szeretnék, és miben mennyire vagyok képes kompromisszumokra és nagyon szeretném, ha a másik ember ezt tiszteletben tartaná.
Nekem is vannak dolgaim, amik miatt lehet, hogy mások ki nem bírnának állni és soha nem akarnának velem komoly kapcsolatot, de én ezt elfogadom. Nem egymást keressük és kész. Keresek olyat, akinek az enyémhez hasonló az értékrendje és elfogadja a dolgaim, nem fogok hazudozni. Szóval amit várok, azt nyújtom is.
Szóval az, hogy őszinteséget várunk, nem azt jelenti, hogy mindenképp tetszeni fog, amit mondasz. Valamint, ha nekem tetsző dolgokat hallok, szeretném, ha nem hazugság lenne.
Szeretnék én dönteni abban, hogy ténylegesen attól az embertől (és nem az összehazudozott képtől, amit fest) szeretnék-e komoly kapcsolatot, vagy nem.
1. A freaking egy kevesbé erős szó, mint a fucking. Egy YouTube videóból vettem.
2. With woman - nőkkel akart lenni.
Köszönöm a segítséget.

14: Lot of simple minded man taking wrong turn about their conditioned mind when they are realizing nothing much left and grasping so called easy way of thinking. Or We can call it generalizing and putting them into one big shiny box.
Bro, have you ever ask them personally? ALL OF THEM INDIVIDUALLY? :DDD

"Szóval az, hogy őszinteséget várunk, nem azt jelenti, hogy mindenképp tetszeni fog, amit mondasz"
Nagyon igaz.

Nem is értem a kérdést.
Nézzük fordított szemszögből: kérdező, tegyük fel hogy te azt mondod, elvárod az őszinteséget. Emellett nyilván van legalább 1-2 dolog, ami számodra kizáró tényező egy nőnél - pl. bizonyos életkor, bizonyos túlsúly, bizonyos belső tulajdonság. Most a példa kedvéért vegyük az életkort, de tényleg ide helyettesíts be bármit, ami számodra fontos elvárás lenne.
Elkezdesz levelezni valakivel. Valószínűleg nem örülnél, ha hazudna a koráról, és csak x idő után derülne ki, hogy kétszer annyi idős mint te. DE ettől még nem vagy köteles folytatni az ismerkedést akkor se, ha egyből őszintén elmondja, hogy mennyi idős.
Jogod van tudni róla, és jogod van nemet mondani miatta.
Vagy neked nincs SEMMI, ami kizáró tényező lenne?

Az őszinteség sosem probléma. Csak játszod a hülyét.
Ha te megmondod első randin, hogy sose leszel hűséges, minden nőt fel fogsz próbálni, aki hagyja magát, akkor a legtöbb nő szakít. De ez nem azt jelenti, hogy ha hazudsz, hogy hűséges vagy, de közben megcsalod, akkor működik a kapcsolat. Amint lebuksz, egyből repülsz.
Keress olyat, aki tudja rólad, hogy neked mindig kell más is, legyetek nyitott kapcsolatban, és az működni fog.
Igen, ebben az esetben a legtöbb nő kiesett, és nagyon kicsi az esélye, hogy találsz valakit, aki így is elfogad, te is őt, és a vonzalom is kölcsönös. De ez nem azt jelenti, hogy az őszinteséggel van baj. Hanem azt, hogy egy olyan jellemhibád van, ami a legtöbb ember szemében értéktelenné tesz.

Szerintem ez az egész témakör tipikus csúsztatás, és most kőbalta szintre leegyszerűsítve leírom, én hogy látom.
Adott egy lány, aki komoly kapcsolatra vágyik, én meg csak meg akarom b*ni. Ha itt őszinte vagyok, nyilván elhajt az anyámba, hiszen egyrészt tök mást akarunk, másrészt meg bevallottam, hogy semmire sem tartom őt. Erre jön egy másik csávó, aki pont ugyanúgy áll hozzá mint én, de azt hazudja, hogy halálosan szerelmes és családot akar alapítani a lánnyal. Ha a lány elhiszi, akkor a vége az lesz, hogy végső soron ő meg fogja dugni a lányt, én meg nem.
Ez eddig tiszta sor, de erre ráhúzni azt, hogy a lánynak az őszinteséggel van baja?!
A csúsztatások viszont azért nem nettó hazugságok, mert igazságtartalmuk azért mindig van. A nők baromi érzékenyek arra, hogy elfogadják és szeressék őket. Állandóan bizonytalanok magukban, ezért gyakran kérdeznek: jól csináltam? Tetszem neked? Fontos vagyok? Okos vagyok? És igen: ha negatív választ kapnak, akkor az fáj nekik és megsértődnek.
És igen: ezek nem kérdések igazából, hanem kérések. Valójában ilyenkor a nő azt kéri, "elbizonytalanodtam magamban, kérlek bátoríts". Itt sem a hazugság, sem az meztelen őszinteség nem nyerő stratégia. A kedves őszinteség ÉS a támogatás és biztonságba helyezés a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!