Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak még idot neki?
Tobb mint egy honapja osszejottunk a gyerekkori baratommal akivel jol erezzuk magunkat viszont o mar egyszer hazudta hogy szeret most es a valasza nem tudom volt, ha egyutt vagyunk minden rendben viszont amint kulon vagyunk nem keres, nem erdeklodik sose semmirol, mar szoltam neki es azt mondja valtozni fog de ne kelljen mar szolni ilyenert.
Nem tudom hogy varjak e hogy szerelmesek leszunk vagy hadjam az egeszet mert en ugy erzem tudnam szeretni, de felek.

Ugy utálom a barátomban is ezt hogy neki ha nem írok napkozben=nem szeretem.
(Napkozben nincs mit irnom dolgozom elvagyok, kenyszeresen probalkozom neha de azt tisztára "izzadtságszagu", kezdem megutálni ezt a nonstop online elérhetős evszazadot.)
Plusz nekem felér egy sértéssel ez hogy ha nem hivom = nem szeretem.
Ebben méri a szerelmet??
Ha apámmal havi egyszer meg félévben egyszer beszélek, nem szeretem a saját apámat??

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!