Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne adjak fél éves "évfordulóra"?
A párommal most leszünk fél évesek és nem tudom mit kéne adjak neki, ami nem egy bögre vagy csoki.
Valaki valami ötlet?
Ha az illető nő, akkor sztem a legjobb ötlet a virág.
Ha férfi, akkor egy csoki sztem bőven elég, nem kell túlzásokba esni (a bögre sztem túlzás, inkább 1 éves évfordulót szoktak ünnepelni az emberek).
Esetleg egy mozijegy, vagy egy romantikus vacsorát főzhetsz neki. Egy kellemes (erotikus) masszázs esetleg...
Nékem az élmény ajándékok mindig jobban bejönnek.
Pl vidd el minigolfozni (Pesten van egy tök menő neonos pálya) vagy menjetek el egy random városba.
A fél éves évfordulót nem kéne megünnepelni. Miért kéne? Fölösleges. Az elég kevés idő. Sosem értettem, hogy mit kell ezen ünnepelni (1 hetes, 1 hónapos, stb...).
Mi évente 1x "megünnepeljük", ilyenkor főzök valami különlegeset a barátnőmnek, kap egy szép virágcsokrot és ennyi. Nem kell ezt túlgondolni ;)
Benne van a nevében: évforduló. Fél év még nem év.
De közös program a legjobb. Vagy ha ajándék mindenképp, akkor páros kulcstartó/nyaklánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!