Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éves évfordulóra adtatok ajándékot a párotoknak?
Mennyire jellemző ez?
Ha igen, mit?
Én adtam.
Készítettem neki egy videót, összeválogattam az addig készült képeinket és a ránk jellemző zenéket tettem alá. :) Meg írtam neki. :)
Fél évben nincs semmi különleges szerintem! Pont a fele az 1 évnek.. és? :D
De mondjuk adhatsz esetleg egy tábla csokit amit nagyon szeret, vagy bonbont!
Mikor eljutott odáig a dolog a múltban, nem. A jövőben sem adnék... sose értettem miért olyan fontos dolgok ezek... a születésnapot még megértem vagy a karácsonyt... de sokkal de sokkal jobb úgy adni valami apróságot a másiknak, amikor nem számít rá, amikor amikor én akarom meglepni, hogy érezze a törődést. - nem csak ezeken a bizonyos kijelölt napokon. Ez az egész 'szokás' csak egy kijelölt társadalmi illemkör.
Nem kívánok ilyesmivel azonosulni.
#4es:
Egyetértek! Én is inkább csak úgy adnék a barátnőmnek ajándékot, amikor nem is igazán számít rá.
Például egy szürke hétköznap után együtt aludnánk, és másnap reggel egy rózsával simogatva az arcát ébreszteném fel, mellé meg kapna reggelit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!