Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerjem fel a jeleket? Illetve milyen jeleket adjak ha valaki nagyon megfogott?
Figyelt kérdés
Lépni nem merek mert mégiscsak én vagyok a lány és furán venné ki magát a dolog, na meg a csalódástól is eléggé félek. A srác jelei meg nem túl egyértelműek.2021. aug. 9. 11:10
1/16 anonim válasza:
Miért lenne az fura ha Te kezdenél nyitni a fiú felé? Puhatolózz tegyél olyan kérdéseket fel vagy megjegyzéseket amivel elárulja a dolgokat akaratán kívül és máris közelebb vagy a megoldáshoz.De ha konkrétan rákérdezel sem dől össze a világ,legalább tudni fogod hogy mivel is állsz szemben.
2/16 anonim válasza:
2021-ben a #girlpower és a poszt-#metoo-érában igenis egy 21. századi, feminista csaj nem arra vár szégyellősen, mint a középkorban, h. a lovag meghódítsa, hanem ha akarsz valamit, lépsz...
az erős csajok nem félnek veszíteni, és nem félnek kimutatni az érzéseiket...
3/16 anonim válasza:
Ez a félelem vele jár a tettekkel. Általános emberi testbeszédből le jöhet. Keresi a társoságod, megérint vagy keresi a lehetőséget az érintésre, a legrosszabb poénodon is röhög, sokat néz, mosolyog stb.
4/16 anonim válasza:
Hú, szerintem ezeket a jeleléseket jó lenne mellőzni. Egyik nemtől sem várható el, hogy sziú indiánként működjön egy ismerkedés alatt. Párkapcsolatban pláne.
5/16 anonim válasza:
Lépni nem merek mert mégiscsak én vagyok a lány és furán venné ki magát a dolog
Ideje lenne már ezt a hülyeséget elfelejteni...
6/16 A kérdező kommentje:
Jogos, teljesen igazatok van, valahogy felzornázom az önbizalmam aztán óvatosan a tudtára adom hogy mit érzek
Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 9. 11:48
7/16 anonim válasza:
4-es kommunikáció szakon végeztem, nemtom hány könyvet nyaltam be csak a nonverbális kommunikációról, testbeszédről a vizsgákra... tehát ezeket érdemes figyelni... és mondok még egy érdekeset, nem tudsz nem kommunikálni, a tested akkor is "beszél" helyetted, ha meg sem szólalsz... aki ebben tud olvasni, az előrébb van... ez egy tudomány, tanulható.
9/16 anonim válasza:
Mindig nagyon szeretnéd látni és nagyon sokat gondolsz rá. Őrülten zavarban vagy ha meglátod.
10/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezek stimmelnek
A saját jeleimet ismerem🙂
2021. aug. 9. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!