Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után lettél szerelmes a párodba? Honnan tudtad, biztosan hogy szerelmes vagy? Mi az ami megfogott benne?
Szívesen hallgatnék történeteket arról is , hogy, hogyan/hol ismertétek meg egymást.
Amúgy csak kíváncsiságból kérdezem :)
Mennyi idő után lettél szerelmes a párodba? - kb 3 év ismertség
Honnan tudtad, biztosan hogy szerelmes vagy? - ezt nem teljesen értem :D egyszerűen csak éreztem
Mi az ami megfogott benne? - Minden. Passzolt a humorunk (ez nálam ritka), hasonló érdeklődési kör, hasonló értékrend, a stílusa, stb
hogyan/hol ismertétek meg egymást - közös havernál, többször is összefutottunk ott, véletlenül pont ugyanakkor estünk be hozzá, hétvégente házibulikban összeakadtunk többször is, szép lassan indult az ismertség, de megérte várni :D
Nem mértem le. De nagyon hamar. Netes tàrskeresőn ismerkedtünk meg, hàzassàg lett belőle:) Màr az első randinkon megindult a dolog mindkettőnkben. Nagyon hamar egymàsra hangolódtunk. Azelőtt egyikünk sem érzett hasonlót. Egyébként az első talàlka előtt neten 2,5 hétig ismerkedtünk, beszélgettünk, szóval nem voltunk vad idegenek egymàsnak. Őszinteségen alapult màr a legelejétől.
8 éve vagyunk együtt. Hihetetlen gyorsan elrepült az idő, alig 2 év és màr a 10. évfordulónk is itt lesz, el sem hiszem:)
Az fogott meg benne először , hogy mikor az 1. Randin talàlkoztunk , és odamentem hozzà ( ő màr ott vàrt), magàhoz ölelt:) Soha senki nem csinàlt ilyet azelőtt.
Volt aki kézfogàsra nyújtotta a kezét, volt aki egyből meg akart csókolni , de Ő megölelt.:) Egyébként magas (190cm ezt nagyon szeretem), szexi, helyes arca van, aranyos mosolya, gyönyörű barna szeme, és egyébként az egész lénye, a személyisége az amit imàdok :) Meg egyebek is,elvaràzsoltak vele kapcsolatban, de az 18+ így inkàbb nem írom le:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!