Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy ismerjem fel a jeleket?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjem fel a jeleket? Illetve milyen jeleket adjak ha valaki nagyon megfogott?

Figyelt kérdés
Lépni nem merek mert mégiscsak én vagyok a lány és furán venné ki magát a dolog, na meg a csalódástól is eléggé félek. A srác jelei meg nem túl egyértelműek.

2021. aug. 9. 11:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm

2021. aug. 9. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
19%
Na akkor ha ilyeneket érzel, mindenképp lépj, mert másképp nem fog összejönni! :)
2021. aug. 9. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Én nézegetem úgy, olyan szemekkel. Hát ha nem veszi észre, lehet nem akarja észre venni... Vagy annyira nem mer lépni.

Azért azt már én is le tudom szűrni hogy ki az akinek én is tetszek, meg elég látványosan tudok nézni akkor is amikor nem akarok.

Múltkor egy nagyon helyes srácot néztem, de nem is akartam annyira ugy nézni pedig. Próbaltam nem annyira látványosan odalenni... Hát erre úgy levágta a dolgot, csak lestem. Vagyis jobban azon csodálkoztam, hogy kölcsönös. De mondjuk azt láttam, de nem gondoltam hogy konkrétan rá is kérdez...

2021. aug. 10. 10:46
 14/16 Senior Séf ***** válasza:
41%
Én alaposabban meggondolnám, amit a többiek javasolnak. Ha te lépsz, hamar ribizli hírébe kerülsz. A kamaszok a világ leggonoszabb teremtményei, s a fiúk sem különbek. Meg aztán igazán csak azt tudjuk becsülni, amiért megszenvedtünk. Ami csak úgy az ölünkbe hullik, értéktelen vacakká degradálódik kis időn belül. Szép dolog a feminizmus, de ismerkedésnél jobb az évezredek óta bevált sémánál maradni.
2021. aug. 10. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Ha te lépsz, hamar ribizli hírébe kerülsz

Bődületes baromság.

2021. aug. 10. 15:58
 16/16 A kérdező kommentje:

Egyetértek az előttem szólóval

Számomra a kezdeményezés nem azt jelenti hogy rávetem magam az illetőre 😂

Pusztán nyíltan jelzem neki hogy vonzódom hozzá. Vannak férfiak akik nehezen kezdeményeznek az ömbizalomhiányuk miatt, vagy esetleges csalódások miatt. Csak megkönnyítem a dolgunk. Sokkal egyszerűbb mint heteket agyalni hogy mit akar a másik.

2021. aug. 10. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!