Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adjak esélyt a fiúnak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt a fiúnak, aki szeret és mindent megtenne értem, annak ellenére, hogy én mást szeretek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán van esély rá, hogy beleszeressek?

Nagyon odaadó, tényleg a legrendesebb ember, akit ismerek. Tegnap elmentünk egyutt bulizni és szerelmet is vallott. De az a probléma, hogy én szerelmes vagyok az egyik legjobb haverjába, akivel sokat dumaltam, de kiderült, hogy neki csak szexkapcsolat kéne, amibe én nem mentem bele, így meg is szakítottuk a kapcsolatot. És tegnap is, a buliba pont távozáskor összefutottunk vele, mondta hogy menjünk velük vissza, de mondtuk, hogy nem, mi megyünk. Ott majdnem elkapott a sírás, mert olyan flegmán köszönt, aztán szinte nem is nézett rám..én meg még így is odavagyok érte és borzasztóan haragszom magamra, mert most lenne egy alkalom, hogy egy barátom legyen, aki tényleg mindent megtenne értem, egy kiváló ember én meg mégis ilyen idióták után sírok meg szenvedek...

El akarom felejteni, de nem megy, hisz állandóan összefutok vele, ezt a fiút pedig nagyon nem szeretném negbántani, mert nem érdemli meg.

Valaha el fog múlni ez az érzés? Úgy érzem nem bírok belemenni egy kapcsolatba vele úgy, hogy én nem érzek ugyanúgy iránta, mint o irántam.

Valaki volt már hasonló helyzetben? Tanácsokat kérlek😞

2021. szept. 26. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nincs értelme erőltetni a dolgot, tapasztalatból mondom. Csak olyan férfival jöjj össze, aki iránt érzed a tüzet. Ellenkező esetben csak színészkedsz és ennek tuti bukás lesz a vége.
2021. szept. 26. 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg "ilyen idióták után sírsz meg szenvedsz..." addig ne adj esélyt. A normális srác érdekében ne! Persze ha felnősz érzelmileg, utána megpróbálhatjátok együtt (de csak a megkomolyodásod után).
2021. szept. 26. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Ha több időt eltöltesz vele, könnyen megeshet, hogy beleszeretsz. Egy próbát mindenképpen megér. A elfásult, kiégett emberek válaszaira pedig ne hallgass.
2021. szept. 26. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatom az, hogy ha te vagy szerelmes, és a másik nem, akkor sírás a vége. Sose leszel boldog.

Akkor viszont boldog voltam, mikor olyan párom volt, aki rajongott értem. Nem voltam szerelmes, de a szex jó volt. Pont azért, mert ott is csak az érdekelte, hogy nekem jó legyen.

Aztán én hülye szakítottam egy olyan fiú miatt, akibe én voltam szerelmes. Hiba volt. Pár hónap sírás, szakítás, se veled, se nélküled, aztán egy oltári szemétséget elkövetett, utána tudtam kilépni végleg.

Sokszor gondolok rá, hogy azzal kellett volna maradnom, aki belém volt nagyon szerelmes.

2021. szept. 26. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Miert kel minden aron valakivel belemenni kapcsolatba? Miert kell eroltetni? Ennyire nem lehet meglenni egyedul, amig nem jon egy olyan, aki megfelel es nem is szar le? Miert kell kicseszni a masikkal?
2021. szept. 26. 21:27
 6/6 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok és még nem volt barátom, úgyhogy nekem ne mondd, hogy nem tudok meglenni egyedül, mert nagyonis meg tudok😅

Inkább, aki erőlteti a dolgokat az a srác, mivel azt hiszi, hogy egyutt vagyunk...pedig egy szó nem esett erről...nem tudom mit csinaljak vele

2021. szept. 26. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!