Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: ha komoly kapcsolatot terveztek a lánnyal, hány srác számít soknak akikkel előttetek le feküdt? Kizáró ok ha nem pont kevés volt ?
Inkább az számít, hogy milyenekkel. Ha igénytelen vagy csajokat sorban meghúzó pasikkal, akkor kuka. Ha első randin belement a szexbe, mert a srác kamuzgatott neki, akkor kuka. És nem is volt még olyan barátnőm, aki ez a kategória lett volna, valahogy nem passzoltak hozzám.
(Akik meg itt jönnek azzal, hogy miért mondjon el ilyet a másiknak, az ne sírjon majd akkor sem, ha azt sem mondják el neki, hogy épp van más is. Egy kapcsolatban az emberek kommunikálnak és általában szóba kerül a múlt is. Igen, akárhogy próbáljátok megsemmisíteni, az bizony ott marad. És egy érett felnőtt simán beszél a múltjáról, vállalja önmagát.)
Hát nem tudom
Az én párommal mikor szóba került hány pasival voltam, elmondtam ,hogy volt 3 komolyabb meg pár kalandom és ennyiben maradt
Nem érdekelte szám szerint mennyi ,pláne nem kért róluk fényképeket, hogy megnézze milyen pasikkal voltam 🤷♀️
#13: Elég cringe, ha valaki nem tudja megszámolni, hány emberrel feküdt le...
És neeem, engedjük már el, hogy az az épeszű, amit épp te csinálsz.
14
Elég cringe, ha valaki gondolkodik ilyen hülyeségeken. A túrós gombócokat sem számolom, pedig 10-nél többet nem szoktam enni. Szevasz.
Van akinek számít a múlt, van akinek nem. Nekem számít, mindig fontos volt. Olyannal pl sose kezdtem volna aki átment egy fél városnyi nőn, vagy mondjuk prostizott, és volt olyan is, hogy azért nem kezdtem kapcsolatot az adott személlyel mert kiderült hogy megcsalta a párját. Ilyennel minek legyek? Hogy engem is megcsaljon? Kösz nem. + Aki gyakran váltogatja a partnereit, annak nyilván elköteleződési problémái vannak. Ami nálam szintén kuka. Nekem ilyen jellemhibás, értéktelen stb emberek nem kellenek. És olyan ember sem aki ezeket nem osztja meg velem. Oké ha nem akarja elmondani, de akkor biztos, hogy nem egymást keressük.
Mi ismerjük egymást a férjemmel ilyen téren is, ha nem ismerném, hozzá sem mentem volna. Mindketten tudni akartuk, hogy a másik mit élt át a múltban. Férfiként neki is fontos volt hogy ezeket tudja rólam, mert olyan nőt nem akart volna aki 20-30 pasival vagy még többel lefeküdt már huszonévesen. Tudja hogy előtte 6 pasival voltam, egy hosszabb (1 év), és 3 rövidebb kapcsolatom (1-és 4 hónap közöttiek) , 1 egyéjszakás és egy barátság extrákkal " kapcsolatom" volt. Ő lett a 7. és egyben utolsó 24 éves koromra. És én is tudom, hogy ő előttem nem volt senkivel.
Aki annyi partnerrel volt, hogy szégyelli bevallani/ meg se tudja számolni, az már nagyon...kínos rá nézve.
Mihez képest?
Nekem semmi se sok.
Az se érdekelne ha ezer éves egy másik bolygóról, és az utóbbi 970 évben napi 20 másikkal szexelt.
Csak a személyiség számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!