Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatodban szexinek és kívánatosnak érezted magad? Párod kimutatta, hogy annak tart?
4-es vagyok, igen, szó szerint, amiket írtok, ilyen volt ő is. 62 kg voltam egyébként, és folyton mondogatta, hogy kövér vagyok. 175 cm-vel, érdekes.
Én azóta is ezt mondom minden nőnek, ha a férfi folyton fanyalog, hogy hogy nézel ki, akkor nem kell vele lenni.
8-as: ez a nem jött jobb, csak ezt kapta hozzáállás kinek jó? Akkor nem kell senkivel lenni, ha ennyire utálja azt a nőt. Amúgy 20 évesen elég jól néztem ki, most így utólag, nem hinném, hogy annyira rossz lett volna neki.
Egyébként meg azt kapta, amit látott. Elég alávaló dolog összejönni egy nővel, aztán utána elkezdeni fikázni, hogy hogy néz ki. Ha nem szereti a kövér nőket egy férfi, akkor ne jöjjön össze kövér nővel, de hogy utána meg elkezdi mondogatni, hogy fogyjon le, az nem fair. Na, nem mintha 62 kg-val olyan nagyon kövér lettem volna.
Szerintem sem. Inkább pont azért csinálják, hogy a nő önbizalmát roncsolják, hiszen ha a nő elhiszi magáról, hogy ronda, és úgysem kap jobb pasit, akkor máris bebiztosította magát. Csak ennek nem ez lenne a módja.
Szerintem pont az a férfi tudja a legtöbb nőt elcsábítani, aki el tudja hitetni minden egyes nővel, hogy ő különleges. Lehet, hogy közben van neki több nője is, de ez az érzés nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!