Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hosszú távon mennyire elviselh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távon mennyire elviselhető egy ilyen férfi? Találkoztál / volt már kapcsolatod ilyen férfivel?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, akivel mostanában elég jó kapcsolatban lettünk, de elég furán "udvarol". Soha nem bókol, vagy mond szépeket, inkább beszólogat. Pl én már egy ideje home office-ban vagyok, ő nem. Erre mindig megjegyzi, hogy ugyan én otthon vagyok egész nap, semmit nem dolgozok, meg hogy mostmár bármilyen ember kaphat ilyen felelősségteljes feladatokat, mint én? Vagy pl hogyha a főnököm nem elégedett velem, akkor azt mondja, ezzel nagyot nőtt a szemében. De ő ezt viccesen teszi, ő ilyen. Viszont kicsit úgy érzem, egy idő után ez fárasztó és zavar, hogy pozitív dolgokat nem mond, csak beszólogatás szintjén megy, ami néha kicsit infantilisnek tűnik nekem. Nektek mi a véleményetek? Volt már dolgotok ilyen férfivel? Hosszútávon hogy működik. ( Ő nagyon élvezi ha felveszem a kesztyűt és visszaszólogatok neki, de mostmár kezd kicsit fárasztó lenni ez)
2021. júl. 6. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Lehet viccelődni meg csipkelődni, de ez a faszi szimplán egy paraszt. Engem nem érdekelne egy ilyen valaki.
2021. júl. 6. 19:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem lenne vicces.
2021. júl. 6. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Viszont a kérdezőnek ez bejön.
2021. júl. 6. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen hogy egy ilyen a pasim lehessen, még 5 percre sem, nemhogy hosszútávon. Igazából kollégának is elviselhetetlen lenne, mindent megtennék hogy nullára redukáljam a találkozást az ilyennel. Vezesse le a komplexusait máson.
2021. júl. 6. 19:44
 5/13 Noren1989 ***** válasza:
100%
Egy klasszik f@szparaszt.
2021. júl. 6. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a megerősítést én is ezt érzem. Van egyébként mikor aranyos, de az esetek többségében nagyon fárasztó ez a folyamatos "poénkodás" Amúgy tényleg infantilis.

Volt olyan hogy ott voltam nála, megnézte kettőnk horoszkópját, és a csillagjegy szerencseszámait ábrázolta koordináta rendszerben és számegyenesen, hogy az ővé előrébb van. Ő tűzjegy és kifejtette, hogy menyivel fontosabb mint egy vízjegyű (én). Itt éreztem hogy menekülnöm kellene. Kicsit olyan mint az oviban. Annak a lánynak húzzuk a haját..... Jól érzem ugye?

2021. júl. 6. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Hány éves pasas ez?
2021. júl. 6. 20:15
 8/13 A kérdező kommentje:
43 lesz augusztusban.
2021. júl. 6. 20:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Jééézus. Ha a többi baromsága nem lenne, én a horoszkópos cucc után is hahotázva menekültem volna. Egy komplexusos lúzer ez a te nagyranőtt óvodás lovagod.
2021. júl. 6. 20:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem 20 körül van, mert akkor még kinőhette volna:)
2021. júl. 6. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!