Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha neked nem lett volna tini...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neked nem lett volna tini kapcsolatod akkor nagy veszteségnek élned meg?

Figyelt kérdés
Ciki ha egy fiúnak 20 felett lesz csak először barátnője?
2022. febr. 3. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Igen... Nem akarnám a magánéletem a nulláról felhúzni 20 évesen. Bőven elég, hogy a karrieremmel és a megtakarításaimmal játszom ezt huszonévesen.
2022. febr. 3. 10:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem amiatt, mert olyan jó lett volna, hanem amiatt, mivel 20 felett nem szeretnék átesni az ezzel kapcsolatos tűzkeresztségeken. És akkor nem is a szüzesség elvesztésére gondolok főként, hanem mondjuk arra a 2,5 éves időszakra, ameddig az első szakítás után tipródtam. :D
2022. febr. 3. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem is volt, és így utólag nem is élem meg veszteségnek.

(Valamiért még gimiben nagyon fájt a "hiány".)

Amúgy miért lenne ciki 20 felett?!... :,D

2022. febr. 3. 10:23
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem is volt és nagy veszteségként élem meg, igen. Amiket az 1. és 2. írt tök igazak. 21 éves koromig voltam szűz, ez mellett 28 éves koromra amiket sikerült összehoznom, azok 3 db fél évig tartó kapcsolatok.

De nyilván ez hogy tizenévesen ki mit ér el nagyban függ a családi háttértől is. Én pl. nagyon befelé forduló, önbizalom hiányos, csendes ember lettem a neveltetésem és családi okok miatt. Aki normális családban nő fel, vagy olyanban ahol extrovertáltságra szoktatják annak sokkal jobb dolga van.

2022. febr. 3. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:
nem voltak tini kapcsolataim, de nem élem meg veszteségként, sőt nagyon sajnálom, hogy tiniként keseregtem miatta. mindent bőségesen bepótoltam.
2022. febr. 3. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem volt és nem bánom. Én is inkább azt bánom, hogy akkoriban ezt úgy éltem meg, ahogy.
2022. febr. 3. 11:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen lett először barátom, nagyon szerettem egyedülálló (is) lenni. Nem kapcsolatra vágytam soha, hanem a megfelelő partnerre. Nem hiszem, hogy bármit "meg kellett volna tanulnom" a párkapcsolatban élésről, a barátom előtt is voltak egészséges emberi kapcsolataim, éltem együtt emberekkel, stb. A felmerülő problémák nem azért voltak problémák, mert ne tanultam volna meg korábban, hogy x dolgot y módon "kell" csinálni, hanem azért, mert a páromnak személy szerint gondot okozott valami (lehet, hogy másnak fel sem tűnt volna az adott dolog). Neki egy pár hónapos gimis kapcsolata volt előttem (24 volt, mikor összejöttünk), csak emiatt semmilyen téren nem volt "tapasztaltabb", mint én.
2022. febr. 3. 11:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem voltak tini kapcsolataim. Akkoriban hiányzott, szomorú voltam emiatt. De egyáltalán nem éltem, élem meg veszteségként. 21 évesen találkoztam a későbbi férjemmel, aki mindenben megfelel számomra. Így egyáltalán nem bánom, hogy kimaradtak a diákszerelmek.
2022. febr. 3. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Tiniként nagyon szenvedtem miatta (de inkább azért, mert ez nekem azt "mutatta", hogy nem vagyok szerethető, nem azt, hogy annyira szükségem lett volna rá), így, felnőttként visszanézve szerintem nem maradtam le sok mindenről, és örülök, hogy az első kapcsolatom egy jelentőségteljes, komoly, hosszú kapcsolat volt majdnem 23 évesen. Így visszagondolva az osztálytársaim, hasonló korú haverjaim kapcsolatainak a 80%-a a semmilyentől a botrányosig tartott... azért jöttek össze egymással, mert tombolnak a hormonok, össze-vissza drámáztak piti dolgokon, féltékenykedtek; a lányok többségét úgy használták ki, mint a nagy könyvben meg van írva (inceleknek üzenném: nem, nemcsak a "chadek").

Én meg addig figyeltem a környezetemben levő párokat, az idősebbeket is, utánaolvastam, hogy a mások hibájából tanuljak. Mondjuk azt is hozzá kell tennem, baromi szerencsés voltam a ma már expárommal, mert ő sem az a típus volt, aki az alapján ítélte meg a másik értékét, hogy párkapcsolata volt előtte és hányan nyáladzanak rá; normális volt, törődő, figyelmes, ugyanúgy komoly kapcsolatot akart.

2022. febr. 3. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem szar volt a tinikori kapcsolatom, sokszor emlegetem, hogy bár ne is lett volna.

De ha egyáltalán semmi nem lett volna azt veszteségként érezném.

2022. febr. 3. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!