Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, a 90-es évekbeli férfiide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, a 90-es évekbeli férfiideállok jobban bejönnek nektek, mint a mostaniak, vagy azt gondoljátok, ma jobb pasikat mutatnak a médiában?

Figyelt kérdés

Példa a 90-es évek egyik szívtiprójára:

[link]

2022. febr. 24. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Sose jött be a függönyhaj, világos szem kombó.
2022. febr. 24. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kik a mostaniak?
2022. febr. 24. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is a férfias fickók tetszettek, ez nem változik.
2022. febr. 24. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sosem jött be Brad Pitt
2022. febr. 24. 20:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Inkább valahol 2010 körül állnék meg. Az a nénihaj valami undorító volt a férfiakon (is)
2022. febr. 24. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:

N41

Nekem akik bejöttek tinikoromban, nem a fiúbandák tagjai voltak (eskü egyik se tetszett, csak Jason a 5ive-ból és Ronan Keating a Boyzoneból és ketten a Worlds apartból, a nevükre sem emlékszem).

A modellek tetszettek, de ők kevésbé voltak ismertek mint a lányok, de nekik is megvolt a maguk szupermodell keménymagja. Albert Delègue, Greg Hansen, Alain Gossuin, Jason Lewis, Cameron Alborzian, Werner Schreyer, Mark Vanderloo stb.

Örök szépségek, ha most lennének fiatalok, most is szupermodellek lennének, ahogy a lányok is (Cindy, Claudia, Naomi stb).

Azt hittem hirtelen hogy Werner Schreyert látom amikor megláttam KJ Apát a Carolina Herrera 212 Heroes hirdetésén. Ugyanaz a vadóc James Dean styling, a haj, a fehér póló. Van ami örök 🙂

2022. febr. 24. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez a jó királyfi frizura senkinek nem áll jól Sam Winchesteren kívül.
2022. febr. 24. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy lenne számottevő változás a férfi (vagy női) ideálban. Max a frizura és ruha más egy kicsit, de ennyi, szóval kb ugyanannyira jönnek be.
2022. febr. 24. 22:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Fú nemtom, valahogy hidegen hagynak a sztárok, asszem kamaszkorom után kinőttem ebből.

Volt pár színész, aki tetszett, de egyik sem volt A kategóriás, vagy szexbálvány.

2022. febr. 24. 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor azok jöttek be, most a mostani ízlésemnek megfelelők jönnek be. A 90-es években voltam tini, egyértelmű,hogy akkor azok tetszettek, pl Brad Pitt is,azzal a frizurával. (Nekem se olyan volt mint most)Most is bejön Brad Pitt, velem öregszik ;), a mostani valójában.

Ahogy a ruhadivatban vissza-visszatér a régi idők divatja úgy lehet,hogy egyszer még külsőben is visszatérnek a régi idők.

2022. febr. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!