Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, a 90-es évekbeli férfiideállok jobban bejönnek nektek, mint a mostaniak, vagy azt gondoljátok, ma jobb pasikat mutatnak a médiában?

N41
Nekem akik bejöttek tinikoromban, nem a fiúbandák tagjai voltak (eskü egyik se tetszett, csak Jason a 5ive-ból és Ronan Keating a Boyzoneból és ketten a Worlds apartból, a nevükre sem emlékszem).
A modellek tetszettek, de ők kevésbé voltak ismertek mint a lányok, de nekik is megvolt a maguk szupermodell keménymagja. Albert Delègue, Greg Hansen, Alain Gossuin, Jason Lewis, Cameron Alborzian, Werner Schreyer, Mark Vanderloo stb.
Örök szépségek, ha most lennének fiatalok, most is szupermodellek lennének, ahogy a lányok is (Cindy, Claudia, Naomi stb).
Azt hittem hirtelen hogy Werner Schreyert látom amikor megláttam KJ Apát a Carolina Herrera 212 Heroes hirdetésén. Ugyanaz a vadóc James Dean styling, a haj, a fehér póló. Van ami örök 🙂

Fú nemtom, valahogy hidegen hagynak a sztárok, asszem kamaszkorom után kinőttem ebből.
Volt pár színész, aki tetszett, de egyik sem volt A kategóriás, vagy szexbálvány.

Akkor azok jöttek be, most a mostani ízlésemnek megfelelők jönnek be. A 90-es években voltam tini, egyértelmű,hogy akkor azok tetszettek, pl Brad Pitt is,azzal a frizurával. (Nekem se olyan volt mint most)Most is bejön Brad Pitt, velem öregszik ;), a mostani valójában.
Ahogy a ruhadivatban vissza-visszatér a régi idők divatja úgy lehet,hogy egyszer még külsőben is visszatérnek a régi idők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!