Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy a párod melletted lett ambíciózus, sikeres a munkájában és a fizetése is jobb lett?
Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 10:47
1/12 anonim válasza:
Mi mindketten így vagyunk, mindkettőnk fizetése kb. a kétszeresére nőtt, mióta együtt vagyunk, és továbbképzéseket is nézegetünk mindketten azóta.
2/12 anonim válasza:
Ambíciózusabb nem lett, de jobb munkája lett. Amiatt voltak egyébként viták - engem sosem a pénz érdekelt, hanem a szar fizetés mellett az időbesoztás is egy merő botrány volt az előző munkahelyén, és már a kapcsolatunk ment arra rá, hogy alig tudtunk időt együtt tölteni, és minden programot, néha még egy fagyizást is hónappal előre le kellett fixálni, mert úgy kellett leadni a munkabeosztást neki, és rengeteg plusz túlórával átlag alatti volt még úgy is a fizetés... én ekkor mondtam neki, hogy én azért szeretnék vele több időt tölteni, és jó lenne, ha nem is többet kereső munkát, de egy olyat találni, ami mellett azért nem lakótársként élünk együtt. És akkor utána talált olyat, ami jobban is fizetett, kevésbé volt megterhelő.
3/12 anonim válasza:
Igen, mindketten sokat fejlődtünk amióta együtt vagyunk de ő többet - amikor összejöttünk még tanult és mellette csak félállásban dolgozott. Mostanra már nincs különbség, nagyjából ugyanannyit keresünk.
4/12 anonim válasza:
Igen. Én nagyon sokat fejlődtem a párom mellett. Sokat köszönhetek neki, rengeteg dologban motivált az életben és sokat tanultam tőle, amikkel úgy érzem erősebb lettem és jobb az életem.
Azért megvannak a súrlódások, előfordul, hogy az agyamra meg bizonyos dolgokban, de összességében úgy érzem fejlődtem a kapcsolatban.
5/12 anonim válasza:
Hát mindketten sokkal jobban keresünk, de ő mindig utálta az aktuális munkáját, én meg nem, ezért sokszor irigy.
6/12 anonim válasza:
Igen, mindig ösztönözni szoktam őket, viszont a szakítás után inkább az a jellemző, hogy beleszakadnak ebbe, hogy nincsen mögöttük egy ösztönző egyén.
7/12 anonim válasza:
Igen, a férjem. Nem gondolnám, hogy ez különösebben az én érdemem amúgy, de tény, hogy mellettem lett sikeres ember.
8/12 anonim válasza:
Nálunk én leepultem, tulajdonképpen fekszem, kajálok néha edzőterembe megyek és vége az összes cselekedetemnek.
Régen vállakozó voltam de rájöttem hogy nincs értelme.
9/12 anonim válasza:
Igen. Az anyja szerint tönkretettem a lányát, mert 17 évesen ki fogom használni, a magam, akkor 34 évével.
Aztán érdekes. Én küldtem egyetemre, és ennek köszönhetően lett jövője.
10/12 anonim válasza:
Én most pont emiatt untam meg és ki akarok lépni. A másik vergődik a langyos pocsolyában, holott munkaügyileg és pénzügyileg is sokkal előnyösebb helyzetben van. De se egy lakásvásárlás vagy közös jövőtervezés. Egy seprenyő megvásárlása felett 1 hónapot ül és mérlegel. Én ezt nem bírom már és csak mennek az éveim...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!