Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők.Mit szólnátok hozzá,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Mit szólnátok hozzá,ha egy egy olyan férfi udvarolna nektek,akinek Patek Philippe,Omega karóra, virít a csuklóján? Ugye, nem filléres tételekről beszélünk, hanem a férfiasság megtestesítéséről.

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 17:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
63%

30.

Ezt írod:

"Ha lemész egy szórakozóhelyre egy Rolexben, két lehetőség közül választhatsz:

-A: megvernek,

-B: ellopják az órádat.

Szóval szerintem ne nagyon figyegj ilyenekben miközben bulikázol. Jó arra a G-Shock, csajozásra meg egy Porschés kulcstartó."

Tudod nem mindenki 40 kiló és nem borsodi kocsmában piál hétvégi buli gyanánt.

Soha, még csak nem is hallottam ilyenről. pedig "párszor" megfordultam az éjszakában.

2022. febr. 24. 19:18
 32/38 anonim ***** válasza:
Azt.Szólnám,hogy tanuljon meg,helyesen mondatokat tagolni.
2022. febr. 27. 11:29
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
ki a rákom faxom ismeri ezeket..A nők amúgy se..
2022. febr. 27. 11:39
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Még hányszor fogod ezt a kérdést feltenni meg folyton kiemelgetni?

Rajtad kívül pont senkit nem érdekel, hogyan próbálod a hiányzó férfiasságodat kompenzálni valami drága bizbasszal. Ha pedig ennyire felszínes és magamutogató vagy, akkor keress valami kivénhedt golddigger nőt, bár szerintem a meleg pasik körében több sikered lenne.

2022. febr. 27. 17:33
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
A bánatot sem érdekli!
2022. febr. 27. 18:57
 36/38 anonim ***** válasza:

Na több szempontból érint a kérdés, mert nem csak az órákat szeretem (nagyon minimális szinten, főleg a youtubeon néztem pár óraszerelős videót) hanem a férfiakat is.

Egy Pateket talán felismernék, egy Omegát biztos hogy nem mert most olvastam először erről a márkáról, de azt kell mondanom, hogy ez így önmagában nem hozna lázba.

Jobban megmozgatja a fantáziámat ha egy izmos férfi egy 25 Ft értékű talált hajgumit visel a csuklóján mintha egy morbidan túlsúlyos férfi egy drága karórával akarna felszedni. Voltak elhízott exeim és bejönnek a pocakos urak is, de nekik a személyiségükben is volt valami ami megfogott (jobban mondva félreismertem őket de most nem ez a lényeg) - de sajnos ha ők odajöttek volna hozzám azzal, hogy drága órájuk van akkor valószínűleg nem jöttek volna be.

Ha aranyásókra fáj a fogad akkor legyen egy drága kocsid meg mindig legyen nálad készpénz, azzal nagyobb sikert aratsz, ha a felszínes lányok érdekelnek akkor sportolj kicsit és tartsd magad tisztán, ha meg mély és tartalmas kapcsolatot akarsz akkor lelkileg fejlődj.

Órát meg akkor vegyél ha ere vágysz mert nem feltétlenül váltja ki a nőknél azt a hatást amit szeretnél (természetesen a kézre tereli a figyelmet, de ezt megteszi bármi, meg ha a nők hozzám hasonlóan szeretik a férfiak felkarját nézegetni akkor ezt meg fogják tenni rásegítés nélkül is).

Le lehet pontozni, privátot nem kérek, és ne vegye sértésnek senki amit írtam mert én sem vagyok a férfiak kedvence.

2022. márc. 20. 16:42
 37/38 anonim ***** válasza:
Szavaim nincsenek rá, mennyire lesz.rom a szórakozóhelyeken (is) mások karóráit :D
2022. márc. 20. 17:53
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

En is imadom a patek orakat. Gyorsan veszek is belole egy 40 ezres hamisitvanyt! Kb ez lenne a gondolatom. 😂😂

Hadd koltson mar magara a pasim is,ne csak en. De nem ettol lesz ferfias a szememben. Arra edzeni kell,batorsag,lazasag,helyzetmegoldokeszyeg,talalja fel magat,jozan paraszti esz,stb.

2022. márc. 21. 05:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!