Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják azt, hogy csak abba az emberbe tudnak beleszeretni, aki valaha volt katona? Ez jelenti a férfiasságot?
Figyelt kérdés
Jó, rendben, hogy már eltörölték, de mégis a nők ezt sajnálják. Az ottani élet megedzené az embereket ugyanis.2015. szept. 29. 23:44
2/21 anonim válasza:
Szerintem egy nevelőotthon is hasonló lehet.
3/21 anonim válasza:
De ez két oldalú dolog. Abban az időben a nők is máshogy gondolkodtak, másabbak voltak, mint most. Szerintem ma már az se érdekelné őket, csak valamivel legyél menő, ha egyenruhád van, az talán valakinek "menő" lehet és beléd szeret. De nem hiszem, hogy sok mindenen változtatna a kötelező sorkatonaság. Aki hülye, az azután is hülye marad.
4/21 anonim válasza:
# 3 vagyok. ...Mondom én ezt úgy, hogy én is kipróbálnám, bemennék ha kötelező volna. Egy kalandnak biztos elmenne. :D Meg persze egy kis összetartást is tanulnánk, jobb esetben, meg sok mindent, ahogy faterék emlegetik. :)
5/21 anonim válasza:
Én még ezt soha nem hallottam.
6/21 A kérdező kommentje:
Aztán este mehetnél inni velük, rossz nőkhöz, rászoknál a dohányzásra. Ha nem, akkor nyilván kiközösítenének.
2015. szept. 30. 00:05
7/21 Fish1 válasza:
Én se hallottam még ezt. De szerintem hülyeség.
8/21 anonim válasza:
Azért, mert óriási különbség!
Én simán megmondom 10 perc után,hogy ki volt katona!Ők fegyelmezettek,tisztelettudóbbak,férfiasabbak!
9/21 anonim válasza:
Ez nem igaz.Nem csak abba tudnak.Max valakinél jó pont,a páromnál jó pont volt.Azt mondja látszik rajtam mert egyenesen határozottan járok.Én nem vettem észre különbséget előtte és utána se.
10/21 anonim válasza:
Kerdezo, nem vagy tul jo velemennyel a katonakrol. Vagy csak irigyseg? Amugy a nok buknak az egyenruhara, de ez feluletes dolog. Keves a legtobb esetben. Tapasztalat ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!