Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért mondják azt, hogy csak abba az emberbe tudnak beleszeretni, aki valaha volt katona? Ez jelenti a férfiasságot?
Az én korosztályomban szinte mindenki volt még katona. Ártani szerintem nem ártott, én úgy veszem észre. Ahogy egyik válaszoló írja, én is úgy látom, hogy ők valamivel fegyelmezettebbek, tisztelettudóbbak többségben. De ez csak egy vélemény.
Szerintem egyébként a mai lányoknak ez már nagyon keveset számít.
>A nők
"A nők" nem mondanak ilyet, ez idióta általánosítás. Lehet, hogy vannak néhányan, és tőlük is hülyeség. Aki azt gondolja, hogy a katonaság a férfiasság mércéje, az primitív.
Hát én nem szeretem a katonákat. Aki önként beleegyezik hogy másokat meggyilkoljon, azt én biztos, hogy nem tisztelem, de főleg nem sz-pom le.
Ha valaki meg akarja edzeni magát, vegyen egy kondibérletet lol.
Negyven éves vagyok, az én korosztályomban még kötelező volt a sorkatonai szolgálat. Semmi eredményét nem látom...
Eleve végzettség alapján szelektáltak, és mivel én jellemzően értelmiségiekkel ismerkedem, ők a seregben is irodai munkán voltak, a jó kiállásúak meg a díszszázadban, nekik annyi volt a dolguk, hogy sorfalat álljanak a diplomáciai eseményeken. De említhetném apámat is, aki két évig volt katona, és szabályosan könyörgött, hogy egyszer vigyék már ki a lőtérre, mert a seregben is az eredeti szakképzettségének megfelelő munkát bíztak rá.
De ismerek olyat is, akit leszereltek, mert feltörte a lábát a bakancs, vagy allergiás volt, vagy be se vitték, már a sorozáskor kiszűrték, hogy személyiségzavaros (ilyenből többet is ismerek), úgyhogy a katonaság csak azokat edzette meg régen is, akik egyébként is edzettek voltak, a többieket be se vitték, vagy olyan feladatot bíztak rájuk, ami semmiben nem tért el a seregen kívüli munkájuktól, életüktől.
Én még egyszer nem mondtam ezt a mondatot és nem is hallottam...
Viszont ismerkedtem már hivatásos katonával. (mi a fiatalabb korosztály vagyunk)
Pár dolog, amit észrevettem rajta: iszonyatosan figyelmes, fegyelmezett és tisztelettudó! De szerintem ez nem csak a katonaságnak tudható be. Mesélt azért 1-2 sztorit a katona haverjairól, na róluk ez pont nem mondható el. Mármint a "civil életben" semmi esetre sem.
Természetesen vannak olyan nők/lányok, akik az egyenruha hallatán már meg vannak őrülve, de őket tényleg ki kell ábrándítsam, mert a katonák/rendőrök/tűzoltók is ugyan olyan emberek, mint más. (van köztük normális és nem normális is)
mennyit gondolkoztál rajta, hogy kitalálj egy hülyeséget, amit aztán kiírhatsz ide? :D
az eszem megáll, hogy állandóan ilyen baromságokkal jöttök, aminek semmi köze a valósághoz.
Ez halal fura de az osszes nagy szerelmem ex katona volt, de ezt mindig par honappal azutan tudtam meg h osszejottem veluk:-)))
Szoval en ilyen katona magnes vagyok vagy mi😄Egyebkent ha innen nezem en mindig is a nagyon ferfias ferfiakra buktam, szoval lehet h van egy tudatalatti katona radarom:-)!Pont ason rohogtem h van egy srac a melohekyemen aki tokre bejon erre kiderult h x evig volt katona:-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!