Ellenben itt tőlünk két percre, Kiskunszentpéteren van egy kis horgásztó, na ott volt. A teljes Közép-Patagóniai hadiflotta itt szállt partra 1944 Április 31-én.
Miután semmi ellenállásba nem érkeztek, egyből tovább is nyomultak északnak.
2014. ápr. 25. 10:35
2/8 anonim válasza:
Köszönöm, első, rég nem nevettem ilyen jót! (Bár maga a kérdés sem kutya...)
Én azonban úgy tudom, hogy ez az esemény nem '44 április, hanem november 31.-én történt!
Persze tévedhetek is... :))
2014. ápr. 25. 10:40
3/8 anonim válasza:
Volt,én szemtanúja voltam. Amikor is nyugat német ellenséges turisták, totál részegen partra akartak szállni,ez a művelet 1,5-2 órán át tartott. Persze többszöri vízbe eséssel.
Igen, a náci annunakik az üreges Föld belsejéből a Balatonon keresztül jöttek fel, és szálltak partra a 2068. év 15. hójának 43. napján. De mivel túl elmaradottnak találták a környéket, csalódottan vissza is bújtak az üregükbe.
2014. ápr. 25. 13:17
6/8 anonim válasza:
Nem volt, de már három évtizede minden évben gyakorlatoznak Révfülöp-Balatonboglár között, Balaton-átúszásnak álcázva...
2014. ápr. 25. 14:04
7/8 Wadmalac válasza:
Hát a kőkorszakban lehetett, csak szegényesek a történelmi dokumentumok.
A 20 századi hadviselés számára a Balaton méretileg nem az átúszom, hanem a megkerülöm, átugrom kategória.
:D
Egyébként katonai stratégiai szempontból a partraszállás az egyik legvédtelenebb, leghátrányosabb harcforma, csak ott alkalmazzák, ahol el(meg:D)kerülhetetlen. :D
2014. ápr. 25. 15:19
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy maga a kérdés, vagy a kommentek a legszórakoztatóbbak, mindenesetre köszönöm az eddigi hozzászólásokat, igazán jól szórakoztam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!