Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a férfiasság titka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a férfiasság titka?

Figyelt kérdés
Üdv! Furcsán hangozhat egy felnőtt ember szájából,de tudni szeretnèm mi tesz egy pasit fèrfivá? Figyelek más párokat s azt látom fèrfi ès nőkènt vannak jelen,önmagamat nèzve pedig azt látom barát ès nő akik egymás mellett vannak.Tudni szeretnèm hogyan válhatok barátbol fèrfivá,olyanná akiben a nő is fèrfit lát ránèzve,akire fel tud nèzni,akit tisztelni tud,ès eltud kèpzelni maga mellett hosszabb tàvu párkapcsolatban!? Hogyan láttassam meg magamban a fèrfit?

2016. dec. 5. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Jó kérdés. Nekem a férfiról az jut eszembe, hogy az illető nyugodt, magabiztos, mellettem áll, lehet rá számítani, ha baj van akkor együtt megoldjuk. Nem szeretem az idegbeteg vinnyogó pasikat, azt sem szeretem ha valaki bántja a gyengébbet vagy direkt kötekedik az utcán.

Szeretem ha minden téren biztonságban érzem magam vele. Meg tudok vele jelenni társaságban, van esze, hozzá tud szólni a tèmához amiròl beszélünk és nem járat le az ostobaságával. Nem fèltèkenykedik ha a barátaimmal vagyok.

Nagyjából ennyi.

2016. dec. 5. 00:19
 2/12 anonim ***** válasza:
5%

Látod. 1-es elmondta, neki az a lényeg hogy neki jó legyen.

Soha semmilyen körülmények között ne akarj megfelelni senkinek, egy nőnek meg főleg. Mert onnantól csak egy kis papucsállatka leszel. Férfi biztos nem.

2016. dec. 5. 00:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy másik kérdéshez linkelte valaki, de szerintem nagyon ide passzol. Már ha bírod a pszichológiát. https://www.youtube.com/watch?v=DkmuUItEs40
2016. dec. 5. 00:36
 4/12 A kérdező kommentje:
1. Nek irnám,s mindez elèg ahhoz hogy hitelesen tekints egy fèrfira? Valami nekem ebben nem kerek,tul egyszerű,ennèl èrzèsem szerint több kell,rám is jellemzőek a felsorolt tulajdonságok,èrvek a fèrfi mègis hiánytik belőlem,legalábbis egy konkrèt nő szerint!
2016. dec. 5. 00:43
 5/12 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Én a saját szemszögemet írtam le, nekem kb. ilyen a férfi.

Okoskának meg üzenem (aki valszeg megkeseredett, mert régóta nincs kapcsolata), hogy a férfi és a papucs nem egyenlő. A kapcsolat kompromisszumokra (is) épül és ha nem feleltek meg kölcsönösen egymásnak, akkor nem maradtok együtt. ;)

2016. dec. 5. 02:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Ui.: ismerek olyan nőket, akiknek az a férfi aki lábtörlőnek használja őket. Mindenkinek mások az igènyei. Én úgy gondolom, hogy akinek nem akkora az IQ-ja mint a cipőmérete, az olyan párt keres magának akivel megvan a bizalom, kölcsönös tisztelet stb. Abban meg kifejezetten hiszek, hogy előbb-utóbb mindenki olyan embert kap maga mellé amilyet megérdemel. :)
2016. dec. 5. 02:08
 7/12 Diavolino44 ***** válasza:
8%

Még mindig nem sikerült válaszolnom a nagy kérdésre, melyre előttem sem válaszolt még senki: Mit akar a nő?"

Sigmund Freud

Csak, hogy klasszikussal kezdjek. Figyelj, ha ide belinkelsz egy alompasi fényképet kb a nők 50 %-a azt fogja mondani, hogy neki ez a pasi nem kellene, teljesen mindegy az szőke, barna, borostás, szakallas, stb. Nincs egységes recept. Egy dolog biztosan igaz. Legyél értékesebb a no szemében mint a no maga. Ha feltud rad nézni valamiben, mert statuszod van akkor vonzódni fog hozzad. Ez lehet pénz, külső, hatalom, intelligencia, kedvesség stb. Biztos te is lattal mar olyan párokat ahol nem is érted mit keres ez a no emellett a pasi mellett, talált valami olyan tulajdonságot/tulajdonságokat amire neki szüksége van.

Egy konkrétabb tanács, amit az előttem levők leírtak mind igaz. Legyél kontrasztos! Legyél az a céltudatos ferfi, akinek vannak céljai, a döntése megingathatatlan, nem érdekli mit gondol a no. Viszont tud gyengéd es kedves, intelligens is lenni.

2016. dec. 5. 06:34
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
A tesztoszteron nevű hormon. Biológia, általános iskola.
2016. dec. 5. 07:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyenes testtartás, magabizos kisugárzás, önbizalom.
2016. dec. 5. 10:27
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem lettem okosabb mint a kèrdèsem előtt,leirva itt minden tanács pofo egyszerünek látszik,a valoság mègis ridegebb,nekem azt mondták a nők,legalábbis az utobbi kettö,hogy jó velem,normális jofej pasi vagyok,de valami nekik hiányzik,erre probálok választ találni,mi hiányozhat?
2016. dec. 5. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!