Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők.Mit szólnátok hozzá,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Mit szólnátok hozzá,ha egy egy olyan férfi udvarolna nektek,akinek Patek Philippe,Omega karóra, virít a csuklóján? Ugye, nem filléres tételekről beszélünk, hanem a férfiasság megtestesítéséről.

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 17:38
1 2 3 4
 21/38 peca1000 ***** válasza:
22%

Pateknél is az olcsóbb fajtának egy kisebb lakás az ára.

Rolex, Omega már pár miskából megvehető.

Én a telefonomról nézem meg az időt, a 15.000 Ft-os 30 éves Casiom ott porosodik a fiókban.

Ennek ellenére mindíg volt nőm, a csajoknak fingjuk sincs, hogy milyen óra van a karodon, és hogy mennyit ér.

Egy BMW-s kulcstartòt ha leteszel a pultra, minimum, hogy a WC-ben lecumiz egy ilyenre izgulós csaj.:)

2022. febr. 23. 20:45
 22/38 anonim ***** válasza:
92%
Ha olyan hülye, hogy nem tudja, a kulcstartó nem jelent autót is...
2022. febr. 23. 20:47
 23/38 anonim ***** válasza:
96%
Hát nekem furcsa lenne, hogy a Philip Patek karóra mellett miért van még egy Omega is a kezén. Egy talán nem elég? Mindkét kezére kell egy-egy óra? Hmm...
2022. febr. 23. 21:38
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

23.-ra.

Trollkodsz, vagy nem megy a szövegértés?

2022. febr. 23. 22:01
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy csak trollkodok. Ilyen hülye kérdésre mit lehet írni? "nem filléres tételekről beszélünk, hanem a férfiasság megtestesítéséről" Lol
2022. febr. 23. 22:24
 26/38 anonim ***** válasza:
85%

Omega meg a Patek nem egy kategória

Én ismerem nő létemre ezeket az órákat, nekem is van álom darabom.

Az hogy mit gondolnék?

Biztosan kormányközeli vállakozó akihez csak úgy ömlik a közpénz, mert normális módon ebben az orszagban nem lehet pénzt csinálni ilyen mértékben.

Egy Patek sok tízmilliós vagy százmilliós tétel, igy aki csak órára annyit ad mint egy budai újépitésű lakás ára annak nagykn sok pénze van.

De az óra miatt nem lennék tőle elájulva az biztos. Nem is szeretem az ilyen újgazdag feltűnősködést kedvelő 1 bites idiótákat akik 20 éves Porsche se láttak élőben ma meg Gucci feliratos felsőben menőznek egy alapjáraton szegény országban és mindenben a luxust keresik.

2022. febr. 24. 01:20
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
* 20 évvel ezelőtt
2022. febr. 24. 01:21
 28/38 anonim ***** válasza:
45%
Ami a nőknek a műköröm, az a férfiaknak az óra. A nők 99%-a nem ismeri az órakat. Más férfiak előbb nézik meg az órád márkáját, mint egy nő.
2022. febr. 24. 14:26
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Azt se tudom eldönteni, hogy "Patek Philippe" egy híres ember vagy pedig egy óramárka. :DDDD

"Omegám" meg nekem is volt anno, kínából kaptam pár dolcsiért.

Szóval ennyi alapján semmit nem szólnék.

2022. febr. 24. 16:02
 30/38 anonim ***** válasza:
49%

A mostani feleségemet pont az órám miatt ismertem meg. Ő órásmester. Elvittem hozzá a "nagyon drága" Seikómat, mert sikerülk kifognom egy selejtes darabot. Összehaverkodtunk, én is szeretem az órákat, ő is. Már laza 5 éve együtt élünk. Ezen kívül nekem soha nem sikerült az órámmal csajozni. Pedig voltak/vannak drágább darabjaim is: (Longines Legend Diver, Omega Planet Ocean/Speedmaster, Datejust) Ha lemész egy szórakozóhelyre egy Rolexben, két lehetőség közül választhatsz:

-A: megvernek,

-B: ellopják az órádat.

Szóval szerintem ne nagyon figyegj ilyenekben miközben bulikázol. Jó arra a G-Shock, csajozásra meg egy Porschés kulcstartó.

2022. febr. 24. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!