Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Mit szólnátok hozzá,ha egy egy olyan férfi udvarolna nektek,akinek Patek Philippe,Omega karóra, virít a csuklóján? Ugye, nem filléres tételekről beszélünk, hanem a férfiasság megtestesítéséről.
Azonnal átázna a bugyim, es ott helyben lepippantanám. Sőt utána bárhol, bármikor bármit csinálhatna velem.
Gondolom ilyen választ vártál. Felszínes műcsajok (műhaj, műköröm, műszempilla, műszáj, műcici) lehet tényleg is gondolják. A NŐK biztos nem. Én ott is hagynám ha ezzel villogna
Én megnézem a férfiak óráját, mert magam is szeretem az órákat. Azt viszont tudom, hogy semmit nem jelent, kinek milyen órája/autója van. Volt nálunk a cégnél egy hülyegyerek 2 éve, aki keresett br. 420 ezer forintot és ott virított a Rolex a karján, meg hitelre vett egy BMW-t magának, mert nagyon meg akarta mutatni, hogy ő a jani. Közben a 7. kerületben lakott az anyjával egy kicsi lakásban és mikor céges buli után mentünk még tovább, a taxira már nem volt pénz nála.
Aki levágja, hogy drága órád van, az valószínűleg le fogja vágni, hogy minden más is minőségi-e rajtad, vagy csak összespóroltál egy órára.
Kinéztem magamnak Sinsayben karórát kemény 1990 forintért. Aliexpressről is van pár kínai, olyan 700 forintért. Szeretem őket, csinik, és sokat tömegközlekedek, nem akarom 4-6-oson meg egyéb izgibb helyeken elővenni a telefonom.
Ezt a Pateket először ragasztónak hittem, és a szépség kategóriában kinevetett egy fazon, hogy milyen vagyok már, hogy nem tudom, mennyibe kerülnek az órák, a kenyér árát sem tudom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!