Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők.Mit szólnátok hozzá,ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Mit szólnátok hozzá,ha egy egy olyan férfi udvarolna nektek,akinek Patek Philippe,Omega karóra, virít a csuklóján? Ugye, nem filléres tételekről beszélünk, hanem a férfiasság megtestesítéséről.

Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 17:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
9-es A párom órája olyan, amin látja, hogy pld. ki keresi telefonon, ezt tudom róla, sem az árát, és a márkáját sem.
2022. febr. 23. 18:09
 12/38 anonim ***** válasza:
83%

Azonnal átázna a bugyim, es ott helyben lepippantanám. Sőt utána bárhol, bármikor bármit csinálhatna velem.

Gondolom ilyen választ vártál. Felszínes műcsajok (műhaj, műköröm, műszempilla, műszáj, műcici) lehet tényleg is gondolják. A NŐK biztos nem. Én ott is hagynám ha ezzel villogna

2022. febr. 23. 18:12
 13/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem negerciganyoroszarab, akkor egy IWC inkabb.
2022. febr. 23. 18:16
 14/38 anonim ***** válasza:
20%
Olyan óránál, ha nem is tudja mi az, a többi dologból leveszi, hogy pénzes vagy. Tudod, kocsi, toll, öngyújtó, napszemüveg, öltöny, kés, ....
2022. febr. 23. 18:17
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
Annyira értek az órákhoz mint az atomfizikához, szóval semennyire, észre sem venném mi van a kezen
2022. febr. 23. 18:19
 16/38 anonim ***** válasza:
97%

Én megnézem a férfiak óráját, mert magam is szeretem az órákat. Azt viszont tudom, hogy semmit nem jelent, kinek milyen órája/autója van. Volt nálunk a cégnél egy hülyegyerek 2 éve, aki keresett br. 420 ezer forintot és ott virított a Rolex a karján, meg hitelre vett egy BMW-t magának, mert nagyon meg akarta mutatni, hogy ő a jani. Közben a 7. kerületben lakott az anyjával egy kicsi lakásban és mikor céges buli után mentünk még tovább, a taxira már nem volt pénz nála.

Aki levágja, hogy drága órád van, az valószínűleg le fogja vágni, hogy minden más is minőségi-e rajtad, vagy csak összespóroltál egy órára.

2022. febr. 23. 18:42
 17/38 anonim ***** válasza:
97%

Kinéztem magamnak Sinsayben karórát kemény 1990 forintért. Aliexpressről is van pár kínai, olyan 700 forintért. Szeretem őket, csinik, és sokat tömegközlekedek, nem akarom 4-6-oson meg egyéb izgibb helyeken elővenni a telefonom.

Ezt a Pateket először ragasztónak hittem, és a szépség kategóriában kinevetett egy fazon, hogy milyen vagyok már, hogy nem tudom, mennyibe kerülnek az órák, a kenyér árát sem tudom?

2022. febr. 23. 19:35
 18/38 anonim ***** válasza:
56%
Manapság nem igazán hordanak karórát. Nincs rajta az árcimke, fogalmam se lenne hogy nem valami piacos sz4r.
2022. febr. 23. 20:09
 19/38 anonim ***** válasza:
94%
Azt sem tudom, hogy mi a fasz ez. Kétféle karórát ismerek, az okosat meg amire rá van írva, hogy mi 😂
2022. febr. 23. 20:18
 20/38 anonim ***** válasza:
84%
Semmit nem szólnék hozzá, mivel fel sem ismerném. Se az órákhoz, sem a ruhákhoz, sem a kocsikhoz nem értek, és egyáltalán nem is érdekelnek.
2022. febr. 23. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!