Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes még beszélni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még beszélni vele?

Figyelt kérdés

Volt az életemben valaki (egy férfi), aki sokat jelentett, de lezártam vele a kapcsolatot, tulajdonképpen egy kiprovokált veszekedéssel, mert az érzéseim megváltoztak iránta, barátságból szerelem lett.

Megbántottam, és már nem tartjuk a kapcsolatot.

Nem tudja, hogy mit érzek iránta, mert titkoltam, mivel van párja.

De feltűnően sokat foglalkozott velem, kereste a társaságom, nagyokat beszélgettünk, ennél több nem történt.

Nehezemre esett tartani magam, és mindig izgultam nehogy eláruljam, mit érzek, nehogy megérezze rajtam... mivel nem ostoba, így van rá esély, hogy rájött.

Hiányzik, de nem akarok náluk bekavarni tehát az eszemmel tudom, hogy ez volt a tisztességes lépés, még ha veszekedés is előzte meg, gondoltam, ha megutál, nem keres, így könnyebb lezárni.

De persze a szívem fáj érte...

2022. febr. 22. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20

te tényleg nem érted? én értem! szerintem mindkettőjüket védte ezzel a lépésével, ami valószínűleg nem is volt teljesen tudatos, mármint az összebalhézás.

ezzel a férfit is védte, nem zúdította rá az érzéseit, nem ment bele háromszögbe, hanem kilépett... ha csak simán lelép, a pasi utána nyúlhat, keresheti, merthogy írta is, hogy korábban nem akarta őt elengedni.

2022. febr. 22. 21:48
 22/25 A kérdező kommentje:

#20-21

Pontosan, jól leírtad, kedves 21-es!

Nem a "lelkecskémet" féltettem, mitől is...? Hiszen sosem áltattam magam azzal, hogy lehetne bármi. De nem akartam kapcsolatromboló lenni, vagy méltatlan helyzetekbe sodródni.

Biztos vagyok benne, hogy rám írt volna, hol vagyok, mi van, ha másképp vonulok ki ebből.

2022. febr. 22. 21:53
 23/25 anonim ***** válasza:
Értem én, hogyne érteném...
2022. febr. 22. 21:56
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

23

nem úgy tűnik...

2022. febr. 22. 22:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Nők.. miért vagytok ennyire mérhetetlenül buták? 🤦🏻‍♂️😆
2022. febr. 22. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!