Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes beszélni vele vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes beszélni vele vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Megismertem egy tőlem 10 évvel idősebb pasit, akivel egymásba szerettünk.

Minden jól alakult egészen addig, amíg a munkája miatt ki nem kellett mennie külföldre.

5 hónapot kell kint lennie.

Közben nem akar elveszíteni és próbál a közelemben munkát találni, de a vírus miatt nem egyszerű.

Úgy volt hogy 2 hetenként 4 napra haza jönnek, de nem tudnak haza jönni a határzárás miatt.

Mindketten komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot, ami elég furán indult.

Viszont elmondta hogy mennyire más lett az élete kint, a kollégáival él egy szobában, korán reggeltől kezdik a munkát és ő minél többet dolgozna, mert nem akar kint lenni.

Megértem, hogy nincs ideje, mert senkinek sem ír vissza, se közös barát, se anyukájának, stb..

De én mégis igénylem a beszélgetést.

Annyit nem tudok tőle megkérdezni, hogy hogy van.

Még mindig ugyan azt érzi irántam mint mielőtt kiment és ugyan azt gondolja.

De én úgy gondolom elfogunk távolodni egymástól és ki fogunk készülni, ha ezt csináljuk tovább.

Hétvége az ami szabad neki, akkor tudunk beszélni, de valljuk be az az 1-2 nap elég kevés arra hogy egy kapcsolatot fenn tartsunk.

Nem tudom, hogy érdemes-e erről beszélnem vele, mert 2 napja arra várok hogy megnézze mit írtam.

19/L

2020. szept. 2. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Írjál neki minden nap. Nincs olyan munkahely, ami mellett nem férne bele egy jó beszélgetés.
2020. szept. 2. 10:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Zaklatni nem szeretném, mert én sem szeretem ha zaklatnak.
2020. szept. 2. 10:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a szituacio szivas szerintem minden kint rekedt magyarnak (erintettkent irom). De az gyanus h nem kommunikal veled, de persze az is ertheto, hogy a melora koncentral. Szerintem ha telleg vele tervezed a jovodet, erdemes lenne megkerdezni, hogy o mit gondol arrol hova fut ki a tortenet, meg mik a tavlati tervek. Meg persze az is kerdes, mennyi van hatra az 5 honapos kuldetesbol.
2020. szept. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!