Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes egy nőnek beszélnie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes egy nőnek beszélnie az érzelmeiről?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy megkedvelsz valakit, úgy tűnik az a másik is kedvel téged, de olyan mintha csak kerülgetnétek egymást, mint a forró kását. Érdemes ilyenkor a nőnek kezdeményezni és bevallani, hogy kedveli az adott személyt? Vagy ijesztonek hat es ha a ferfi nem kezdemenyezik akkor valószínűleg megvan az oka?

2016. dec. 25. 01:22
1 2
 1/13 Kenzo Tenma ***** válasza:
65%
Érdemes, lehet, hogy a férfi csak félénk, de közben ugyanúgy érez.
2016. dec. 25. 01:26
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Érdemes bizony, a félénk férfiak-fiúk nagy része meglehetősen örül neki, ha egy nekik tetsző nő megteszi az első néhány lépést.
2016. dec. 25. 01:33
 3/13 anonim ***** válasza:
43%

Érdemes. nem vagyunk gondolatolvasók, és a nők által gigantikusnak tartott jeleket a többségünk nem veszi észre. Mi férfiak nem sorok között olvasunk, hanem a sorokat.

Persze nem lerohanva, és ráborítva, hogy ő a jövőbeli gyerekei apja, de elmondani, hogy kedveli, és szívesen találkozna többször egyértelműen pozitív

2016. dec. 25. 01:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Próbáltam, bevallottam hogy kedvelem, eléggé tetszik. Egy kínos aham ööö után közölte hogy ő nem így érez irántam és felhúzta a nyúlcipőt. Az önbizalmam kapott egy maflást, de annyira elegem lett a bizonytalanságból, hogy még így is jobb.
2016. dec. 25. 01:42
 5/13 RRR ***** válasza:
persze,de eleinte burkoltan,,,hogy lásd nála,mi a helyzet
2016. dec. 25. 01:59
 6/13 anonim ***** válasza:

"Az önbizalmam kapott egy maflást, de annyira elegem lett a bizonytalanságból, hogy még így is jobb."

Pontosan, legalább tiszta helyzet, megszűnt a vajon ő is tudja, hogy én tudom, hogy ő tudja, hogy hogyan érzek kérdéskör :)

"persze,de eleinte burkoltan, hogy lásd nála,mi a helyzet"

:) ez az a szitu, amikor a nő 32435 oldalas körmondatokban, célzások, és sorok közé rejtett vallomásokkal elmond valamit, a férfinek meg csak annyi esik le belőle, hogy a nőnek valami bonyolult sztorija volt ;)

2016. dec. 25. 02:37
 7/13 anonim ***** válasza:
ÉRDEMES!!!!!
2016. dec. 25. 07:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha akar valamit, és a másik nem lép, akkor muszáj lesz. Illetve kérdés, hogy ő kell, vagy a büszkeség. Ez egyéni ízlés kérdése.
2016. dec. 25. 10:03
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezért sajnálom, h nálunk nincs fenékszaglászás, egyértelmű lenne mindenkinek, a csaj annak engedi, h megszagolja, akinek adni akar egy esélyt, mi férfiak megszagolgatjuk és legalább elkezdődött vmi folyamat. Hát kutyának kellett volna születnem.
2016. dec. 25. 10:19
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Adott esetben a férfiú nem épp a felenkebb kategóriába tartozik. Vajon még így is érdemes? Nem jobb inkább sérülés nélkül távozni?

2016. dec. 25. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!