Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék bizonyosságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék bizonyosságot szerezni az érzelmeiről?

Figyelt kérdés
Van egy helyes srác, akivel még tavasszal jöttem össze. A kezdeti igyekezete hamar elszállt, azóta egyszer szakított is velem, arra fel, hogy nem érzi azt a nagy tüzet, mint ami a nagy könyvben meg van írva, de néhány nap múlva visszakönyörögte magát. Sajnos nem az az érzelemdús típus, ha romantikára, vagy érzelmi témákra térek ki, rögtön hárít más témával, vagy leráz, hogy máskor beszéljük meg... Ha bókolok neki, meg zavarba jön, elkezd össze-vissza beszélni, vagy éppen a függönybe gabalyodik bele és leszakítja a karnissal együtt :D ... nem értem én ezt. Bennem ott van a feszültség, hogy bizonyosságot szerezzek a szerelméről (még nem mondta), mivel igazából nem érzem annyira viszonzottnak, max metakommunikációs szinten sejtem. Mit tegyek, hogy valamerre elbillentsem ezt az egészet, és színt valljon az érzelmeiről (vagy annak hiányáról, de ez a helyzet így nem fenntartható hosszú távon)? 30|N
2014. szept. 3. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ülj le vele és mondd el neki amit itt leírtál:)
2014. szept. 3. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neki még egy kicsit érnie kellene...
2014. szept. 3. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

jaj bocsi,most látom csak, hogy te 30 éves vagy.... Nagyon férfiatlan ez a "pasi"...

Mond el neki szerintem, hogy nem érzed a részéről,amit kell és cáfoljon meg nyugodtan.

2014. szept. 3. 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, ide úgy láttam nagy átlagban 20 év alattiak írnak :) A párom 36 éves.
2014. szept. 3. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!