Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megcsal, de tagad, viszont ma éjjel bizonyosságot tudnék szerezni a dologról. Ötletek?

Figyelt kérdés
Pár napja fülembe jutott, hogy van egy barátnője, és az nem én vagyok. Párom úgy tudja, hogy ma éjszakás vagyok, viszont ő meg este megy egy szűk baráti kör születésnapi buliba. Elmegyek az eseményre, nem tudom hogyan kéne csinálnom a lebuktatást! Először maradjak a ház körül és figyeljem ki, vagy egyből rontsak be... vagy hogy csináljam?
2013. máj. 25. 16:35
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
96%
Be fogsz égni mint Király Linda a Himnusszal.
2013. máj. 25. 16:36
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
szeirntem kamerát helyezz el a lakáson belül, a mobiltelefonodon keresztül figyeld az eseményeket, és amikor a legalkalmasabb, ronts be a házba és mondd azt: "ÁHHHÁÁÁÁ! Itt van a kutya elásva!!!"
2013. máj. 25. 16:37
 3/30 anonim ***** válasza:
Telefonálj be a rendőrségre és mond azt, a kormány pénzét sikkasztják.
2013. máj. 25. 16:37
 4/30 A kérdező kommentje:
Nem tudok bemenni a lakásba most, meg kamerám sincs. Nem a miénk a lakás, így esélytelen bejutnom, hogy kamerát helyezzek el.
2013. máj. 25. 16:38
 5/30 Költőnő? ***** válasza:
jajjjnemár.... Ezt mégis h akarod kivitelezni? Társaságban? Áhhh...
2013. máj. 25. 16:39
 6/30 anonim ***** válasza:
hát mindegy, a kettő közül, amit írtál, az egyik módszert próbáld ki, aztán lesz, ami lesz!
 7/30 anonim ***** válasza:

kitő tudtad meg, aki a bulit tartja?

mert akkkor elkérhetnéd tőle a bulifotókat(összes), és így lebuktathatnátok

lenne bizonyítékod is

ha tényleg van másik csaja

8/30 anonim ***** válasza:
Mindenképp egy távcsövet szereznék be a megfigyelésre a ház körül...semmire sem jó a berontás. Ez sok mindentől függ. Biztos nem fogsz tudni kamerát betenni a ház minden pontjára. Mondd el a sztorit részletesen privátban és segítek.
 9/30 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat halálra van ítélve mert te már elhatároztad hogy megcsal, és a tények se érdekelnek téged, majd jól a látomásodhoz igazítod a valóságot. Szegény pasid...
2013. máj. 25. 16:40
 10/30 anonim ***** válasza:

egyszerű kívülről nézd meg kivel és megy,

többet ne csinálj, ha ennyire szarul akarod magad érezni

egyszerűbb lenne, ha tények elé állítanád és beszélnél vele, így szar, de nem annyira hogy ott égjél a többiek előtt N

2013. máj. 25. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!