Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megcsal, de tagad, viszont ma éjjel bizonyosságot
tudnék szerezni a dologról. Ötletek?
Szerintem megérdemled ezt a pasit. :)
Mi fog változni, ha rajtakapod? Szakítottok, megint megbocsátasz, és megint megteszi veled újra és újra. Belehazudik a szemedbe, te tudod, hogy hazudik, de nem tudod bizonyítani. Ha esetleg tudod, veszekedtek, kibékültök, kimagyarázza, megbocsátasz, és megint hazudik, csal.
Az egészben az az egy vigasztalhat, hogy valamilyen szinten azért ez neked is jó! Végülis sokkal jobb vele, mint egy unalmas palival, aki nem csalna meg, nem igaz? Mivel töltenéd a szabadidődet, ha nem nyomozhatnál? :P
2013. máj. 25. 17:12
22/30 A kérdező kommentje:
Köszi de nem az ilyen "szánalmas vagy" válaszokra voltam kíváncsi, majd ha ilyet kérdezek akkor írjatok, rendben? A kérdésemre szeretnék válaszokat, ha nem megy, akkor nyugodtan lehet nézelődni más kérdéseknél..
Arra reagálj, amit a szánalmasozás után írtak neked építő jelleggel. Miért nem hagyod ott? Milyen jövője lesz ennek?
2013. máj. 25. 17:20
Amúgy meg ha nem tetszik amit sokan írtuk,így jártál,nem az a válasz hogy nézelődjünk más kérdéseket!Te kérdeztél,leírtál dolgokat tudni kell elfogadni azt amit más is ír,ha tetszik,ha nem!
2013. máj. 25. 17:24
25/30 A kérdező kommentje:
Tudom h ez nem jó igy... de sok dolog van pl anyagi okok ami miatt nem tudok elköltözni..egyenlőre, utcára meg nincs kedvem menni lakni..
Ja, hogy egzisztenciálisan függsz tőle, aha. Akkor meg ne harapj abba a kézbe, aki úgymond etet téged.
2013. máj. 25. 17:27
27/30 A kérdező kommentje:
Csak én az ilyen egyből "szánalmas vagy" válaszokat nem fogadom el. Tudatlanságot látszat..hiszen semmiről nem tudtok.. leírtam egy részletét a kapcsolatomban ebből már olyan okosan levontátok a kkövetkeztetést h szánaémas vagyok. Hehe..ti vagytok azok nyomorultak. Valószínűleg lelkileg üresek vagytok, ha csak ugy ki -be tudok sétálni egy kapcsolatból. Sajnálom, én nem tudtam megutálni a párom,miután kiderült a megcsalás. Ezért lennék szánalmas? mert érző ember vagyok? inkább legyek ilyen, mint ti akik üresek vagytok! Ráadásul még empátia sincs bennetek.. sajnállak titeket!
Azért helyesen megtanulhatnál írni!
Amúgy meg, mi jogon írod másra h üres?!Mert Te is az vagy ezek szerint,hogy anyagilag függsz tőle!
Meg nem tudod kidobni nincs hova menned,akkor meg nem tökmindegy hogy megcsal vagy sem?!
Úgysem dobod ki,mert ő tart el,nála laksz.. akkor keress bizonyítékot amikor már lesz hova menned!Szüleidhez sem tudsz menni amúgy? Vagy barát/barátnő?!Bár kétlem hogy lenne! Menj el szépen dolgozni,ha tanulsz akkor suli mellett és tedd félre a pénzt és nem fogsz később tőle függeni! -.-
2013. máj. 25. 17:37
Nem érted a szánalmas jelentését. Azt jelenti, hogy sajnálatra méltó. Akit sajnálunk, azzal empatikusak vagyunk.
2013. máj. 25. 17:38
Kérdező aki egyszer megcsal az megteszi máskor is ha gyanús jelek vannak lépni kell. Különben meg ha már függsz tőle egzisztenciálisan és megcsalt már akkor miért nem keresel inkább más férfit te is? Ő megcsalt.. ha nem hagyod el akkor vissza adhatod. Másrészt kinek kell egy csalfa pasi?Találj másikat inkább stikában a saját magad beégetése helyett és akkor nem az utcára kell menni.Lássuk be ebben a helyzetben vagy szamár leszel akit megcsalnak. Vagy nyitott kapcsolatotok lesz. Vagy utcalakó leszel. Vagy megcsalod te is és lelépsz másikhoz. az is lehet direkt kellettél neki te. Az emberek 80%-a lelép miután megcsalják addig amíg megteheti de ha valakitől függsz anyagilag,érzelmileg annak többet tűrsz. Nemhogy megcsal de ki is használ téged.
2015. szept. 16. 13:54
Kapcsolódó kérdések: