Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom megcsal, de tagad, viszont ma éjjel bizonyosságot tudnék szerezni a dologról. Ötletek?

Figyelt kérdés
Pár napja fülembe jutott, hogy van egy barátnője, és az nem én vagyok. Párom úgy tudja, hogy ma éjszakás vagyok, viszont ő meg este megy egy szűk baráti kör születésnapi buliba. Elmegyek az eseményre, nem tudom hogyan kéne csinálnom a lebuktatást! Először maradjak a ház körül és figyeljem ki, vagy egyből rontsak be... vagy hogy csináljam?
2013. máj. 25. 16:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha nagy társaság, és berontasz, max annyit fogsz látni, hogy beszélget egy nővel. Nem hinném, hogy a szoba közepén fogja dugni. Én inkább azt nézném meg, kivel távozik, hazakísér e valakit, ilyesmi.
2013. máj. 25. 16:44
 12/30 A kérdező kommentje:
A berontást ugy gondoltam, hogy bemegyek mert elkéretőztem a munkahelyről. mindenkit ismerek, szóval nem lenne olyan a dolog, mintha leskelődni jönnék. Lehet megvárom őket a házuk előtt..
2013. máj. 25. 16:45
 13/30 Hanariko ***** válasza:

azért a megérzések meg ezek a hírek (pletykák) nem mindig alaptalanok.

Berontani ne ronts be, mert tényleg beéghetsz. Az sem biztos, hogy most ott lenne az a csaj... sztm várj egy másik alkalomra.

Amúgy más (nem ennyire konkrét) jelekből is lehetne következtetni. pl. ti ketten a szexszel hogy álltok? vagy változott e valamit a viselkedése?

2013. máj. 25. 16:48
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Te kicsit sem érzed, hogy milyen szánalmas vagy? Elképesztő
2013. máj. 25. 16:48
 15/30 anonim ***** válasza:
Eleve ha tudod h megcsal,akkor minek nyomozol utána,miért nem dobod ki?! Szánalmas vagy nem is kicsit
2013. máj. 25. 16:50
 16/30 A kérdező kommentje:
egyszer már megcsalt, és tuti most is.. le kell őket buktatnom, mert adig tagadja amig csak lehet! nem állok oda elé és nem mondhatom azt h xy mondta h van egy másik nőd...
2013. máj. 25. 16:59
 17/30 A kérdező kommentje:
Aki meg szánalmas tart, az kérem írja le, hogy ilyen helyzetben mit tenne! Ami nem szánalmas!
2013. máj. 25. 16:59
 18/30 anonim ***** válasza:
Tehát a pasid egyszer már megcsalt. Te pedig már nem bízol benne, de vele vagy. Ez a szánalmas.
2013. máj. 25. 17:03
 19/30 anonim ***** válasza:
Ha engem meg csalt volna 1x már a barátom,eleve nem folytattam volna vele a kapcsolatot! aki megteszi 1x megteszi máskor is!Megérdemled,ha megcsal
2013. máj. 25. 17:10
 20/30 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetben a legjobb amit tehetnél, hogy távozol a kapcsolatból. De nem amiatt, ami most állítólag van, hanem amiatt, ami már megtörtént. De neked kell a dráma, a beteljesülés, az "én megmondtam" érzése. Mindezért hajlandó vagy beégetni magad a barátaid előtt. Hát most erre mit lehet mondani? Dicsérni nincs mit.
2013. máj. 25. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!