Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek bizonyosságot arról, hogy tényleg szeret-e?
Olyan furcsa az egész ember. Sok mindent megtesz értem, néha még többet is, mint kéne, de a modorából az érződik, hogy nem töltök be valami jelentős szerepet az életében.
Sajnos én beleszerettem, és utálnám, ha kiderülne, hogy végig a bolondját járatta velem.
Ha rákérdezek, hogy mi a helyzet, az nagyon erőltetett?
Igazság szerint kicsit félek is a választól...
Te azt adtad meg kulcsszónak, hogy tényállás?!:-) Ez tetszik!!
Amúgy kérdezz rá bátran szerintem, de gondolkodj el azon, h bárhogyan is válaszol majd, azt elhiszed -e majd neki? Meg fogsz tőle nyugodni?
Amúgy milyen a modora?Kifejtenéd ezt bővebben?Én is éreztem már hasonlót, kíváncsi vagyok ,Te mire gondolsz pontosan
26/n
viselkedj úgy h legyen értelme szeretni téged.ha nem hozza le érted a csillagokat az a te hibád is.
agyam eldobom ezeken a mai csajokon....
teperj egy kicsit,ne csak a szádat tátsad.
1# - Eléggé rideg, folyton lappang benne valamiféle feszültség, amit nem tudok hova tenni.
2# - Az tuti!
TOMAtm - Én meg az előítéletedtől tudnám elhajítani az agyam. Miből gondolod, hogy én nem teszek meg érte mindent, ami tőlem telik?
Lehet, hogy azért ilyen, mert olyan dolgok aggasztják, amikre Te nem is gondolnál...Lehet, h nem is Veled kapcsolatos...
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!