Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szerezzek bizonyosságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek bizonyosságot arról, hogy tényleg szeret-e?

Figyelt kérdés

Olyan furcsa az egész ember. Sok mindent megtesz értem, néha még többet is, mint kéne, de a modorából az érződik, hogy nem töltök be valami jelentős szerepet az életében.

Sajnos én beleszerettem, és utálnám, ha kiderülne, hogy végig a bolondját járatta velem.

Ha rákérdezek, hogy mi a helyzet, az nagyon erőltetett?

Igazság szerint kicsit félek is a választól...

2012. szept. 10. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Te azt adtad meg kulcsszónak, hogy tényállás?!:-) Ez tetszik!!

Amúgy kérdezz rá bátran szerintem, de gondolkodj el azon, h bárhogyan is válaszol majd, azt elhiszed -e majd neki? Meg fogsz tőle nyugodni?

Amúgy milyen a modora?Kifejtenéd ezt bővebben?Én is éreztem már hasonlót, kíváncsi vagyok ,Te mire gondolsz pontosan

26/n

2012. szept. 10. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg. Hidd el, ez a legbiztosabb módszer.
2012. szept. 10. 19:10
 3/6 TOMAtm ***** válasza:
24%

viselkedj úgy h legyen értelme szeretni téged.ha nem hozza le érted a csillagokat az a te hibád is.

agyam eldobom ezeken a mai csajokon....

teperj egy kicsit,ne csak a szádat tátsad.

2012. szept. 10. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:

1# - Eléggé rideg, folyton lappang benne valamiféle feszültség, amit nem tudok hova tenni.

2# - Az tuti!

TOMAtm - Én meg az előítéletedtől tudnám elhajítani az agyam. Miből gondolod, hogy én nem teszek meg érte mindent, ami tőlem telik?

2012. szept. 10. 19:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért ilyen, mert olyan dolgok aggasztják, amikre Te nem is gondolnál...Lehet, h nem is Veled kapcsolatos...

1.voltam

2012. szept. 10. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Lány vagy vagy fiú? Mert ha lány akkor csak várj vagy valahogy tudasd vele hogy tetszik neked de ne egyértelmű módon. Szerintem alap hogy a fiú kezdeményez!;)
2012. szept. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!