Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek bizonyosságot...

Hogyan szerezzek bizonyosságot afelől, hogy a férjem megcsal, vagy nem?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt, ebből 4 év házasság és egy 16 hós kisfiú. Mostanában sok problémánk volt, veszekedtünk, és a végén kihúztam belőle, hogy- lesarkítva- ő már nem szeret most jelenleg, és kér időt, hogy tisztázza a dolgokat magában. Ez nagyon szarul esik.

Ezek mellet sokszor eltűnik hétvégén is itthonról, hogy mindjárt jön, és közben mégsem, sokat dolgozik, és nem nagyon kommunikatív nappal, ha felhívom. Észrevettem mostanában, hogy a telefonját dugdossa, és le van zárolva( amikor rákérdeztem, hogy miért, akkor azt mondta, hogy azért, hogy a munkahelyén ne kutakodjanak benne. Itthon bármit csinálok, nem szól hozzám, mert mindig a laptopján "dolgozik".

Mikor megkérdeztem, hogy van-e valakije, azt mondta, hogy nincs. Régebben azt mondta, hogy ha lenne valaki, akkor annyira azért tisztel, hogy elmondja.

Sok indok nekem nagyon nevetségesnek tűnik, de nincs már semmi ötletem arra, hogy hogyan szerezzek bizonyosságot arról, hogy mi a helyzet.

2010. jan. 14. 22:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Többen ezt javasolják ilyenkor, de én sem tudok jobbat: ne kattanj rá kétségbeesetten, hanem törődj magaddal. Tudom, nehéz dolog, de ne faggasd, távolodj tőle.

Esetleg tök nyugodtan mondhatnád neki, hogy elfogadod a válaszát, és megbízol benne, de ha kiderül, hogy megcsal, azonnal elmész. Hátha ez hat.

2010. jan. 14. 22:32
 2/19 anonim ***** válasza:
54%

1000 %, hogy megcsal.

tapasztalat.

ezek ajelek, amiket leírtál, bizonyítják.

ha még nem is volt szex, de van valakije, az biztos.

nem tudom, mit kéne csinálnod, de egy mocsok, hogy nem őszinte veled.

legjobb lenne elhagynod a p.csába, de tudsom, hogy ezt nem fogod tenni:((((((((

sajnálom.

2010. jan. 14. 22:36
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
A leírtak alapján valószínű, hogy van valaki.. NEm biztos, hogy megcsal, de gondol rá. Én most elővenném azokat a bizonyos női praktikákat....
2010. jan. 14. 22:37
 4/19 anonim ***** válasza:
66%

Úgy túnik,hogy a kicsi megszületése óta voltak a veszekedések.Talán te is csak a gyerekkel törődtél,a féjeddel,a házasságoddal pedig nem?Veszekedéssel nem lehet a gondokat megoldani,azt meg kell beszélni.Tisztáznotok kellett volna,hogy miért nem szeret jelenleg ( ez nyilván a te magatartásoddal függhet össze) ,és ha időt kért,akkor hagyj neki időt.A gyereketekre gondolj,ne csak magadra.Te is gondolkodj el azon,hogy miben vagy hibás,és hogy tudnátok helyrehozni a házasságodat.

A féltékenység pedig nagyon rossz tanácsadó,és feleleges is.

Egy ismerős házaspárnál az asszony állandóan féltékenykedett,leskelődött a férje után,pedig az csak sokat dolgozott és eszébe sem jutott a megcsalás.Ha azt válaszolta az asszonynak,hogy nincs szeretője,a válasz mindig az volt,hogy úgy sem vallod be.

Az eredmény az lett,hogy a férj keresett magának szeretőt.Be is vallotta egy jelenet után a feleségének,a következő indokolással:évekig hűséges voltam hozzád,de te mindig gyanúsítgattál.Mostanra már meguntam,hogy ártatlanul szidsz,és úgy döntöttem legyen okod rá.

Később elvált a feleségétől.

2010. jan. 14. 22:41
 5/19 A kérdező kommentje:
Az önvizsgálat már megvolt részemről, és tisztában vagyok azzal, ami az én hibám. A férjemet csak az első hónapokban hanygoltam, amikor a baba megszületett. Az elmúlt 1 évben sokszor nem szerelmeskedtünk, de nem az én hibámból. Nagyon sokszor kezdeményeztem, és semmi értelme nem volt. Ez az egész így tökre megalázó. Már megfordult a felejmebn, hogy elmegyek, mert a gyereknek nyugalom kell, az apját meg már alíg ismeri meg, de sajnos anyagilag még a max gyed-emmel sem tehetem meg.
2010. jan. 14. 22:46
 6/19 anonim ***** válasza:
45%
egy időre sza.rd le hogy neked van igazad vagy nem, főzz neki finomakat, legyél vele nagyon kedves, vegyél szexi fehérneműket, elégítsd ki kedvére, vegyél neki egy láda sört stb. hódítsd meg újra.
2010. jan. 14. 23:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: hogyan hódítsa meg ha a férje visszautasítja amikor kezdeményez? Tényleg érdekelne.

bocs az OFF- ért

2010. jan. 14. 23:21
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne alázkodj meg előtte, ha megteheted, menj el a kicsivel. Tuti, hogy megcsal.
2010. jan. 14. 23:25
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Én azt nem értem hogy az ilyenek minek házasodnak meg. Ha már megházasodik valaki, akkor az bizony kötelezetségekkel és lemondásokkal jár. Van egy kisgyereketek és ilyenkor meg főleg ő az első. Az ilyen embert legyen nő vagy férfi aki félrelép, azt fejbe kellene löni. Senkinek nincs joga tönkretenni mások életét. Milyen egy őnző férjed van már bocs! Haza kellene menned a gyerekkel egy kicsit hátha észbekapna a szerencsétlen. 33/f
2010. jan. 14. 23:35
 10/19 anonim ***** válasza:

Uljel oda melleje amikor a laptopjan dolgozik. Uljel es nezd, hogy mit csinal, de el ne mozdulj! Kozbe simogasd, es beszelj hozza kedvesen! El ne menjel onnan, ha nyomkod hogy menjel akkor se!

Aztan ha pedig egyaltalan nincs szex, akkor az is nagyon gyanus. Szerinted meddig birja ki a ferjed szex nelkul?

Ha 2 szobatok van, aludjal a masik szobaba, de ne mellette. Ha hianyzol neki, megy utanad es visszahiv magahoz. Ha nem hiv vissza, akkor az is mit jelent? Megcsal, nem? Szerintem igen.

Ha tudsz menjel majd vissza dolgozni es a pici menjen a bolcsibe, aztan ne fuggjel tole! A szuleivel is beszelhetsz, hogy eleg furcsa a fiuk, szerinted megcsal teged. Mit lepnek anyosek erre?

2010. jan. 14. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!