Hogyan szerezzek bizonyosságot afelől, hogy a férjem megcsal, vagy nem?
10 éve vagyunk együtt, ebből 4 év házasság és egy 16 hós kisfiú. Mostanában sok problémánk volt, veszekedtünk, és a végén kihúztam belőle, hogy- lesarkítva- ő már nem szeret most jelenleg, és kér időt, hogy tisztázza a dolgokat magában. Ez nagyon szarul esik.
Ezek mellet sokszor eltűnik hétvégén is itthonról, hogy mindjárt jön, és közben mégsem, sokat dolgozik, és nem nagyon kommunikatív nappal, ha felhívom. Észrevettem mostanában, hogy a telefonját dugdossa, és le van zárolva( amikor rákérdeztem, hogy miért, akkor azt mondta, hogy azért, hogy a munkahelyén ne kutakodjanak benne. Itthon bármit csinálok, nem szól hozzám, mert mindig a laptopján "dolgozik".
Mikor megkérdeztem, hogy van-e valakije, azt mondta, hogy nincs. Régebben azt mondta, hogy ha lenne valaki, akkor annyira azért tisztel, hogy elmondja.
Sok indok nekem nagyon nevetségesnek tűnik, de nincs már semmi ötletem arra, hogy hogyan szerezzek bizonyosságot arról, hogy mi a helyzet.
Mit mondjak, elég gyanús!
"Ő már nem szeret most jelenleg", ha nem túl szabadfordításban kaptuk, nem elég? Nyilván alakulgatnak a dolgok, még az is lehet, hogy zátonyra fut neki, vagy belátja, náladnál jobbat úgysem találna...
Hasonlo cipoben jarok azzal a kivetellel neki nincs mas .
En mit tennek ha lenne ? Leulnek vele egyik este nyugodtan beszelgetni . Miert este ? Hogy esetleg elalvas elott tudjon gondolkozni amirol beszeltetek . Hozd egy kicsit figyelmebe a gyermeketek . Hisz most van abba a korba hogy mindkettotok , figyelmet , szeretetet igenyelje . Szazszor , ezerszer , tizezerszer tobbet er o mint talan csak egy futo kaland . Ha meg esetleg nem megy ? Ketsegbe esni sosem kell . Mennyi szingli holgy van aki elvalt , gyermeke van es ezek utan is megis megtalalta az igazit .
Figyelj, sajnos azt kell mondjam, barátnői tapasztalatok alapján, hogy a férjed már megcsalt és van valakije.
Van egy barátnőm, igaz ott nem volt gyerek, de kezdtek elhidegülni, és annyit vett észre a csaj, hogy a férje pl éjjel a klotyón sms-t ír.. kérdezi, hát ezt meg miért... válasz: a főnöke írt valamit az este, csak elfelejtett válaszolni... Aztán többször elment "munka ügyben" hétvégén is. kb ment ez egy évig, mire sikerült lebuknia, vagyis a barátnőm váratlanul haza állított, és rajtakapta őket. nagyon durva.
Azt hogy azt mondta, hogy megtisztelne azzal, hogy elmondja ha van valakije, sajnos ez nem ér semmit. Viszont már nyíltan bevallotta hogy pillanatnyilag nem szeret téged. Ez elég egyértelmű.
Ja és volt ilyen sztori is egy ismerőssel, hogy a feleség az ismerősöm barátnője volt. A férje "csapatépítő" hétévge címén elment a szeretőjéhez, aki a szomszéd házban lakott, és úgy buktatta le magát, hogy elfelejtkezett magáról, és mikor levitte csaj szemetét reggel, véletlenül haza ment haza... Ez is elég durva :)
Szóval a telefon, az eltünedezés értelmes magyarázat nélkül, és a vallomás hogy már nem szeret téged, és a gyerekkel sem foglalkozik igazán, a sok netezés egyértelművé teszi hogy megcsal. Idő kérdése hogy lelépjen. Az hogy időt kért, igazából úgy kéne történnie, hogy külön mentek, és magára hagyod. Ha megoldható.
A kérdésre válaszolva, hogy szerezz bizonyosságot én csak a követést tudom elképzelni. nincs befogható barátnőd? De a választ már úgyis tudod, felesleges ezzel szembesíteni. Sokat nem fogsz elérni vele. Nézd, rajtakapod te vagy a barátnőd amint találkozik a csajjal, vagy megtaláljátok hol lakik a nő. És akkor mi van? ezzel sajnos nem szerzed vissza.
Szóval szerintem az a legtisztább ha előadod neki, hogy úgy érzed elhidegültetek, te így nem vagy boldog és ő sem, ezért külön kéne menni. Kérdezd meg hogy mennyit tud fizetni a gyerekre, és költözz haza a szüleidhez. Ha cirkuszok nélkül sikerül elválni, akkor biztos nem lesz smicig és rendesen elég pénzt fog neked adni. Komolyan, ez a cél, nem a kinek van igaza és milyen görény a másik.
Szerintem nem Neked kéne még ennél jobban hunyászkodnod, mármint olyan értelemben, hogy Te kupáld ki magad, sexy fehérneműkkel, meg ilyenek.
Ezzel alázod magad.
Ezt Ő érezni fogja, onnantól kezdve pedig szabad az út a megcsaláshoz, mert ha most megcsal és még Te otthon kényezteted is, akkor túl magas lóra fog ülni.
Szerintem is légy távolságtartó, játszd a sértettet de ne duzzogj!
Ő fog rákérdezni mi a bajod.
elso korben megvizsgalnam az okokat,h h torenhetett az,h idaig fajultak a dolgok. te mit erzel,mar biztos nem hanyagolod? vannak kozos programjaitok? harmasban-kettesben?
nagyon fontos az is h kettesben elmenjetek vhova,bizzatok ra a gyerkocot vmelyik nagyszulore,menjetek el moziba,vacsizni,barmi!!! mzoduljatok ki tobbszor. lehet most nem lesz kaphato erre,szted?
en ugyerzem,h erdeklodik vki irant a ferjed,nem fix h emgcsalt,de a reszedrol ez most nem megkonnyites,biztos,h van visszaut,de azert mind a kettotoknek tenni kell,ha nem akar errol beszelni,akkor probald meg iranyitani egy kicsit a dolgokat,ha viszont erdektelen az ugybenhagyd magara,majd akkor (haszeret) rajon,h kivel es hol akar elni..
"Az érne valamit, ha ezt az oldalt megmutanám neki, hogy nem paranoia az, amit én gondolok?"
Az a baj, hogy ez az oldal nem azt mutatja, amit te gondolsz, hanem mások, pár soros írásodból következtetett, előítéletekkel teli véleményét. Dőreség idegen emberek tanácsát kérni ilyen kérdésekben, szerintem.
S hogy mit tennék én:
Szemébe néznék s azt mondanám neki:
- Mondd a szemembe, hogy nincs senkid.
Ha belemondaná, hogy nincs senkije, elhinném, de ez én vagyok a saját emberismeretemmel, esetleg naivitásommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!