Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás és érdemes erről beszélni, vagy nem?
3 és fél éve van barátnője, hűséges srác és rendes is. Szóval nem az a típus, aki minden hétvégén más lányt fűz, a Snapchat és az Instagram meg azzal van tele, mennyire szereti a barátnőjét. Viszont az utóbbi időben jóban lettünk. Évfolyamtársam, előtte sem volt rossz a viszonyunk.
De már néha úgy érzem, ő is többet érez.
Pl.
-Eljön értem kocsival, ha mennem kell valahova (magától ajánlja fel), vagy néha csak úgy kocsikázunk mindenfele és beszélgetünk, zenét hallgatunk.
-3x voltunk februárban együtt moziba.
-Voltunk egy buliban (nem együtt) és egy srác nagyon nyomult, de nem akartam tőle semmit. Odaültem a fiúk asztalához és mondtam neki, hogy csak amíg lekopik, játssza el valamelyikőjük, hogy a barátom, mert már tényleg féltem tőle. Erre odajött Ő, hogy majd elintézi és elvitt táncolni, lekoptatta a srácot és utána egész éjszaka együtt voltunk és kicsit részegen mondta, hogy ezt eltudná viselni mindig.
-7x együtt aludtunk. De tényleg csak alvás volt. Néha azért, mert olyan sokáig maradt, hogy bealudtunk a beszélgetésbe, máskor meg kicsit sokat ittam és nem akart úgy hazaengedni, ezért inkább hozzájuk vitt, szóval ilyenek. De semmi nem volt.
-Most készülök a forgalmira és mondtam, hogy nagyon félek, ezért engedte, hogy a kocsiját vezessem, gyakoroljam a parkolást és mondta, hogy nagyon becsüljem meg ezért, mert még a haverjainak sem engedte, hogy kipróbálják az autót (18. szülinapjára kapta, elég drága darab).
Velem még sosem foglalkoztak ennyire és jól esik, csak közben ott van azért az, hogy a barátnője szerintem nem tud arról, hogy ő éjszaka eljön hozzám csak úgy, dumálni, vagy hogy a névnapomra egy baromi drága rózsaboxot kaptam tőle... De ha meg felhozom és kiderül, hogy ő nem gondol ebbe bele semmit, az nekem lesz ciki. Szóval nem tudom, hogy mi legyen...
A barátnője helyében te hogy éreznéd magad?
Gondolj bele abba, hogy te szerelmes vagy, de a párod mással alszik, másnak vesz rózsát, mással bulizik és mást furikázik...
Szerintem gusztustalan amit műveltek, észrevehetnéd magad is...dedósok.
Drága kocsi, mozik, piák, drága rózsabox... Értem, pénzes és ez neked bejön.
Sajnálom azért a srác barátnőjét...
Ez Tőled nagyon nem korrekt! Hogy érezhetné magát a bnője szerinted ha ezt tudná? Az nem mentség, hogy ő mit ajánlott fel, Te egyértelműen élvezed ezt a helyzetet és nem lett volna szabad élned a lehetőségekkel.
Nekem iszonyú szarul esne és meg sem tudnám bocsájtani a páromnak ahogy forditva sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!