Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes még beszélni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még beszélni vele?

Figyelt kérdés

Volt az életemben valaki (egy férfi), aki sokat jelentett, de lezártam vele a kapcsolatot, tulajdonképpen egy kiprovokált veszekedéssel, mert az érzéseim megváltoztak iránta, barátságból szerelem lett.

Megbántottam, és már nem tartjuk a kapcsolatot.

Nem tudja, hogy mit érzek iránta, mert titkoltam, mivel van párja.

De feltűnően sokat foglalkozott velem, kereste a társaságom, nagyokat beszélgettünk, ennél több nem történt.

Nehezemre esett tartani magam, és mindig izgultam nehogy eláruljam, mit érzek, nehogy megérezze rajtam... mivel nem ostoba, így van rá esély, hogy rájött.

Hiányzik, de nem akarok náluk bekavarni tehát az eszemmel tudom, hogy ez volt a tisztességes lépés, még ha veszekedés is előzte meg, gondoltam, ha megutál, nem keres, így könnyebb lezárni.

De persze a szívem fáj érte...

2022. febr. 22. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

10

de ha van családja, miért foglalkozott veled ennyit?

2022. febr. 22. 20:17
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem jó a kapcsolata, akkor úgy is vége lesz. Mindegy hogy van, vagy nincs gyerek. Legfeljebb egy másik nővel lesz, nem veled.
2022. febr. 22. 20:22
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

egy csomó töketlen ffi van, akik szenvednek, de mégsem lépnek ki, inkább talomban tartanak nőket, és belőlük merítenek energiát a mindennapokhoz.

szerintem ha egy kapcsolatban élő ffi így ragaszkodik egy másik nőhöz, akkor vmiért szüksége van erre a kapcsolattartásra, vmit nyer belőle, lehet csak annyit, h. feldobja a napját vagy a hiúságát legyezgeti.

tényleg, ha nem síkhülye, rájöhet arra, h. az a másik nő rokonszenvezik vele, és akkor duplán érdeke benntartani a körben, ha kienged, akkor marad a szürkeség körülötte...

valószínűsítem, h. ő is gyakran gondol rád...

2022. febr. 22. 20:35
 14/25 anonim ***** válasza:
82%

Ugyan már, Emberek!

Vegyük észre, hogy ha valakit tényleg érdeklünk, akkor tesz érte, hogy együtt legyünk! Nem fordul el tőlünk, nagyobb veszekedés után sem, hanem ő is önreflexiót gyakorol.

Ha valakinek kellesz, az tesz érted. Minden más csak porcukor a bűzlő trágyán. Muszáj elengedned, ami téged nem szolgál, hanem csak fájdalmat okoz.

2022. febr. 22. 20:37
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

14

szerintem ez nem olyan egyszerű, ha családos...

2022. febr. 22. 20:38
 16/25 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig : miért is ölnek valakibe ennyi energiát?

Ugyan már, írogatni valakinek szépeket, de akár még elvinni vacsorázni is - számára is kellemes, így nem sok energia. Pénztárca kell hozzá és helló.

A valódi érzések baromira nem itt kezdődnek. Kaphatsz tőle csokor virágot meg szerelmes e-mailt, ha közben jellemtelen hulladék, aki számára te csak opció vagy... Én például ezt mind átéltem. Sajnos!

2022. febr. 22. 20:42
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem irkált "szépet", vagyis sosem hülyített, nem "udvarolt", csak nagyon érdeklődött, de azt normális stílusban.

Ezért sem bírtam eldönteni, hogy ez most micsoda köztünk, mert ahhoz túlságosan sokat belerakott, h. sima jó ismerős legyen, férfi-nő barátságban nem nagyon hiszek, de ahhoz meg nem volt elég konkrét, hogy ezt most bepróbálkozásként lehessen definiálni.

2022. febr. 22. 20:53
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
Ezt akár én is kiirhattam volna. Annyira hasonlít az én történetemhez. 😳
2022. febr. 22. 20:58
 19/25 A kérdező kommentje:

Öööö, remélem te nem Ő vagy... durva lenne, ha belefutna, mert magára ismerhet.

2022. febr. 22. 21:29
 20/25 anonim ***** válasza:
86%
Csak azt mond már meg nekem, miért nem lehet másképp lezárni miért csak megbántással...óóó hogy utálom én hogy az emberek annyira féltik a kis lelkecskéjüket, életüket, hogy a másikra meg abszolut elfelejtenek tekintettel lenni...
2022. febr. 22. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!