Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még beszélni vele?
Volt az életemben valaki (egy férfi), aki sokat jelentett, de lezártam vele a kapcsolatot, tulajdonképpen egy kiprovokált veszekedéssel, mert az érzéseim megváltoztak iránta, barátságból szerelem lett.
Megbántottam, és már nem tartjuk a kapcsolatot.
Nem tudja, hogy mit érzek iránta, mert titkoltam, mivel van párja.
De feltűnően sokat foglalkozott velem, kereste a társaságom, nagyokat beszélgettünk, ennél több nem történt.
Nehezemre esett tartani magam, és mindig izgultam nehogy eláruljam, mit érzek, nehogy megérezze rajtam... mivel nem ostoba, így van rá esély, hogy rájött.
Hiányzik, de nem akarok náluk bekavarni tehát az eszemmel tudom, hogy ez volt a tisztességes lépés, még ha veszekedés is előzte meg, gondoltam, ha megutál, nem keres, így könnyebb lezárni.
De persze a szívem fáj érte...
Ha sokat foglalkozott veled, akkor Te sem lehettél közömbös a számára.
Az pedig az Ő döntése lenne hogy mit kezd a kapcsolatával.
Egy stabil kapcsolatba nem lehet bekavarni.
Sokat, igen, legalábbis velem ennyit csak úgy férfi még nem foglalkozott... több kísérletem volt ezt lezárni, legutóbb nyáron, de akkor azt mondta, hogy szívesen beszélget velem és figyelemmel akarja kísérni a sorsom alakulását, tehát akkor elgyengültem és "maradtam"... majd már annyira szenvedtem ettől, hogy ez a kiprovokált veszekedés segített csak... ill. ez sem, mert azóta is eszembe jut.
5
nemtom, én nő vagyok, de szóljanak hozzá férfiak, hogy foglalkoznának-e ennyit minden cél nélkül egy nővel, miközben van partnerük.
Nem olyan durva, és nem teljesen jogtalanul, valamit nem jól reagált le, amiről beszélgettünk, és dacosabban és ingerültebben szóltam neki vissza.
Alapvetően nem így szoktam, csak biztosan dolgozott bennem az, hogy ez már így nehéz volt nekem, ez a helyzet...
Annyira nagy veszekedés nem lehetett.
Beszélj vele!
De abból rá fog jönni, hogy mi van, és azt nem szeretném. Nevetség tárgyává válni, vagy bekavarni. Vannak gyerekei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!