Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érdemes még beszélni vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még beszélni vele?

Figyelt kérdés

Volt az életemben valaki (egy férfi), aki sokat jelentett, de lezártam vele a kapcsolatot, tulajdonképpen egy kiprovokált veszekedéssel, mert az érzéseim megváltoztak iránta, barátságból szerelem lett.

Megbántottam, és már nem tartjuk a kapcsolatot.

Nem tudja, hogy mit érzek iránta, mert titkoltam, mivel van párja.

De feltűnően sokat foglalkozott velem, kereste a társaságom, nagyokat beszélgettünk, ennél több nem történt.

Nehezemre esett tartani magam, és mindig izgultam nehogy eláruljam, mit érzek, nehogy megérezze rajtam... mivel nem ostoba, így van rá esély, hogy rájött.

Hiányzik, de nem akarok náluk bekavarni tehát az eszemmel tudom, hogy ez volt a tisztességes lépés, még ha veszekedés is előzte meg, gondoltam, ha megutál, nem keres, így könnyebb lezárni.

De persze a szívem fáj érte...

2022. febr. 22. 19:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Hagyd. Így a legjobb mindenkinek.
2022. febr. 22. 19:31
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem akarsz náluk bekavarni, felesleges felvenni vele a kapcsolatot. Egyik lehetőség, hogy te fogsz szenvedni (ha nem mondod el akkor is, ha elmondod, és visszautasít, akkor is). Másik lehetőség pedig, hogy elmondod, és viszonozza, de akkor miattad megy tönkre a kapcsolatuk. Ha sikerült lezárni, jól van ez így. Egy idő múlva találsz valakit, aki szabad, hidd el, jobb lesz.
2022. febr. 22. 19:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, h. ez a legjobb, mert ha a pasi is érzett vmit, akkor el lett baltázva az egész... már az is gyanús, h. a párja mellett időt, energiát rakott bele egy másik nőbe... ezt csak úgy nem szokták a semmire, mögötte mindig van vmi.
2022. febr. 22. 19:36
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokat foglalkozott veled, akkor Te sem lehettél közömbös a számára.

Az pedig az Ő döntése lenne hogy mit kezd a kapcsolatával.

Egy stabil kapcsolatba nem lehet bekavarni.

2022. febr. 22. 19:45
 5/25 A kérdező kommentje:

Sokat, igen, legalábbis velem ennyit csak úgy férfi még nem foglalkozott... több kísérletem volt ezt lezárni, legutóbb nyáron, de akkor azt mondta, hogy szívesen beszélget velem és figyelemmel akarja kísérni a sorsom alakulását, tehát akkor elgyengültem és "maradtam"... majd már annyira szenvedtem ettől, hogy ez a kiprovokált veszekedés segített csak... ill. ez sem, mert azóta is eszembe jut.

2022. febr. 22. 19:49
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

5

nemtom, én nő vagyok, de szóljanak hozzá férfiak, hogy foglalkoznának-e ennyit minden cél nélkül egy nővel, miközben van partnerük.

2022. febr. 22. 19:55
 7/25 anonim ***** válasza:
Mivel provokáltál veszekedést? Nem mindegy. Ha nagyon megbántottad jogtalanul, akkor lehet hogy zokon vette.
2022. febr. 22. 20:03
 8/25 A kérdező kommentje:

Nem olyan durva, és nem teljesen jogtalanul, valamit nem jól reagált le, amiről beszélgettünk, és dacosabban és ingerültebben szóltam neki vissza.

Alapvetően nem így szoktam, csak biztosan dolgozott bennem az, hogy ez már így nehéz volt nekem, ez a helyzet...

2022. febr. 22. 20:07
 9/25 anonim ***** válasza:
50%

Annyira nagy veszekedés nem lehetett.

Beszélj vele!

2022. febr. 22. 20:13
 10/25 A kérdező kommentje:

De abból rá fog jönni, hogy mi van, és azt nem szeretném. Nevetség tárgyává válni, vagy bekavarni. Vannak gyerekei is.

2022. febr. 22. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!