Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mikor mentetek el először a párotok "tudtával" wc-re?
Figyelt kérdés
Valamiért borzasztó kellemetlennek érzem, ha wc-re kéne mennem, és ott van a párom. Tudom, hogy természetes dolog, mégis attól félek, hogy ez kiábrándító lehet.
Pedig voltunk már együtt nyaralni is, napokig összezárva, inkább kibírtam és nem mentem el. Mondjuk, szerintem ő sem, vagy nem vettem észre. Ezen a szorongásomon hogyan lehetne enyhíteni? Nálatok ez hogy zajlott, vagy csak én csinálok ebből ekkora gondot?:D
2022. febr. 21. 21:19
21/27 anonim válasza:
Én mosom hát.Szted miért kérdeztem?
23/27 anonim válasza:
Nem,csak félig :D Mondom ha már ilyen nyomi kérdést tesz fel valaki akkor már ez is belefér a "témakörbe"
25/27 anonim válasza:
#16 Neked a női méltóságod az, hogy titkolod a párod előtt mikor mész wcre? XD Nagyon egyszerű ember lehetsz.
26/27 anonim válasza:
Nem titkolom, de nem jelentem be hogy megyek sz*rni, foleg nem olyan formaban mint a degeneralt amyjo, akinek minden hozzaszolasabol sugarzik hogy vagy tul sokat vertek kiskorban, vagy nem eleget.
27/27 anonim válasza:
26, pedig jó nagyot es büdöset szarsz te is, lásd be. Téged meg a lepedőre kellett volna pökni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!