Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amikor először mentetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor először mentetek a párotokhoz mit csináltatok?

Figyelt kérdés
Bemutatkoztatok a családjának?Milyen volt?
2020. nov. 15. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
A párodnak kell, hogy bemutasson a szüleinek!
2020. nov. 15. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Illedelmes köszönés, kézfogás a szülőkkel, bemutatkozás. Bájcsevej pár percig és mindenki megy a saját dolgára. Legközelebbi találkozásnál bőven elég lesz leülni velük beszélgetni, teázni. De elsőre szerintem ennyi bőven elegendő. Vagyis nálunk így volt.

25n

2020. nov. 15. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Engem ebeddel, sutemennyel vartak. Kinyitottak egy uveg bort es kb. 1,5 oran at jot beszelgettunk, beleertve az ebedet is. Aztan leszedtuk az asztalt es mindenki csinalt amit akart. Eleg gaz lett volna, ha par perces beszelgetes utan felvonultunk volna szexelni a parom szobajaba. Ilyet csak egy "jott-ment" csinal. A masodik talalkozon mar lazabbra fogta mindenki.
2020. nov. 15. 20:08
 4/5 Noren1989 ***** válasza:
75%

A legelső alkalommal még nem talàlkoztam a szüleivel.

Moziztunk, sétàltunk egyet Debrecenben. Utàna este kimentünk a szülővàrosàba (intéztem szàllàst estére, egy főre). Feljött velem, eléggé jól éreztük magunkat, majd hazakísértem, egy hótidegen vàrosban. Szépen elkutyagoltam a szàllàsra és imàdkoztam, hogy melegedjen màr meg az a takaró...

Màsnap reggel hozott szendvicset (made by anyu), majd nem bírtunk magunkkal és orbitàlisat dugtunk.

Anyuéknak csak akkor mondta el, hogy vagyok, létezem.

Ez volt a legutóbbi ilyen mozzanat az életemben.

2020. nov. 15. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
2020. nov. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!