Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok ilyenkor?
Szerintem el kell fogadni, hogy most nem fogod a legjobb formádat hozni, annak ellenére, hogy persze igyekszel majd.
Idovel meg jobb lesz, begyógyulnak a sebek és megint visszatér a régi formád.
Meginnék egy citromfűteát, aztán betolnék valami természetes alvószenét és aludnék rá egyet.
33/f
Annak aki írt nekem üzenetben ezúton üzennék mivel nem tudok üzenetet küldeni neked, köszönöm a támogató szavaid. :D Tanulásba megpróbálom fókuszálni a gondolataimat, de nehéz mivel ő jut az eszembe majdnem mindenről meg ő jár a fejemben mindig. Tudom hogy rengeteg csinos nő van, de az csak a külső. Sosem a külseje miatt akartam vele lenni, szóval nem a külseje fogott meg bárcsak úgy lett volna. Akkor könnyebben túltenném magam rajta. Remélem azért még találkozni fogok vele az életben. Sajnálom hogy nem tudtam üzenetet küldeni neked Lizil, szívesen beszélgettem volna. Ha olvasod ezt köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és írtál nekem.
6# válaszoló: Csak a szokásos dolgok, összetörte a szívem..stb csak mivel érzékenyebb vagyok mint a legtöbben körülöttem így engem nagyon megviselt. Már kezdem össze szedni magam igaz még elérzékenyülök ha arra megyek amerre találkoztunk vagy azoktól a dolgoktól, ételektől amik rá emlékeztetnek. Szóval ilyenkor egyből próbálom magam nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!