Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináltatok ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltatok ilyenkor?

Figyelt kérdés
Bele szerettem egy nőbe de jól átvágott csak hitegetett és amúgy is érzékeny típus vagyok most úgy érzem mindjárt rosszul leszek és nem segít semmi ezen... az a baj hogy egy csomó dolog előttem áll és a legjobb formámat kellene hozzam de nem megy. Ti mit csináltatok ilyenkor??

2019. aug. 26. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem el kell fogadni, hogy most nem fogod a legjobb formádat hozni, annak ellenére, hogy persze igyekszel majd.

Idovel meg jobb lesz, begyógyulnak a sebek és megint visszatér a régi formád.

2019. aug. 26. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Meginnék egy citromfűteát, aztán betolnék valami természetes alvószenét és aludnék rá egyet.

33/f

2019. aug. 26. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Koncentrálj az előtted álló dolgokra,és vesd bele magad teljes gőzzel.
2019. aug. 26. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Azt mantráztam magamban, hogy akkor örüljön a fejének egyedül én csak azért is megcsinálom perfekten ezt a melót, aztán amikor sikeres leszek és szembesül vele, hogy ő meg még mindig csak ugyanabban a posványban topog, akkor irigykedhet. Persze egy melótól nem lettem sikeresebb sokkal és a posvány valójában amiben toporog egy elég jól fizető történet, de akkor jól esett magamban szapulni és végül tök jól megcsináltam a feladataim, aztán meg az idő (meg egy másik ember) segített. Eltelt pár hónap és már nem is érdekel.
2019. aug. 26. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nagyon várom hogy elteljen ez a pár hét tudom kemény lesz de utána nem fog számítani többé és bánni fogja hogy nem ragadta meg a lehetőséget. Jelenleg olyanok társaságát keresem akikhez ragaszkodtam vagy szükségem volt rájuk, és ha ők ezt nem viszonozzák egyúttal ki selejtezem a környezetemből azokat akik nem érdemlik meg hogy foglalkozzak velük. Továbbá pár dologra rávilágított ez az egész szóval próbálom meglátni a pozitív dolgokat. Mármint amikor éppen nem sírok férfi létemre. Jól esnek a válaszaitok egyébként igaz nem tudnak segíteni a bajomon de egy kicsit jobban érzem magam tőlük és értékelem hogy szántatok rám az időtökből.
2019. aug. 26. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit tett az a nő kérdező, hogy így átvágott hogy még sírsz is miatta??
2019. aug. 26. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

Annak aki írt nekem üzenetben ezúton üzennék mivel nem tudok üzenetet küldeni neked, köszönöm a támogató szavaid. :D Tanulásba megpróbálom fókuszálni a gondolataimat, de nehéz mivel ő jut az eszembe majdnem mindenről meg ő jár a fejemben mindig. Tudom hogy rengeteg csinos nő van, de az csak a külső. Sosem a külseje miatt akartam vele lenni, szóval nem a külseje fogott meg bárcsak úgy lett volna. Akkor könnyebben túltenném magam rajta. Remélem azért még találkozni fogok vele az életben. Sajnálom hogy nem tudtam üzenetet küldeni neked Lizil, szívesen beszélgettem volna. Ha olvasod ezt köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és írtál nekem.

6# válaszoló: Csak a szokásos dolgok, összetörte a szívem..stb csak mivel érzékenyebb vagyok mint a legtöbben körülöttem így engem nagyon megviselt. Már kezdem össze szedni magam igaz még elérzékenyülök ha arra megyek amerre találkoztunk vagy azoktól a dolgoktól, ételektől amik rá emlékeztetnek. Szóval ilyenkor egyből próbálom magam nyugtatni.

2019. aug. 28. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!