Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ti mikor mentetek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mikor mentetek el először a párotok "tudtával" wc-re?

Figyelt kérdés

Valamiért borzasztó kellemetlennek érzem, ha wc-re kéne mennem, és ott van a párom. Tudom, hogy természetes dolog, mégis attól félek, hogy ez kiábrándító lehet.

Pedig voltunk már együtt nyaralni is, napokig összezárva, inkább kibírtam és nem mentem el. Mondjuk, szerintem ő sem, vagy nem vettem észre. Ezen a szorongásomon hogyan lehetne enyhíteni? Nálatok ez hogy zajlott, vagy csak én csinálok ebből ekkora gondot?:D

2022. febr. 21. 21:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Minek részletezni? Elmész, elintézed és megy tovább az élet. Aki ilyenen fennakad, annak nem való párkapcsolat.
2022. febr. 22. 00:13
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
Megmondod hogy most ne nyisson be, utána ha végeztél szellőztess és megint kérd rá hogy legalább 5 percet várjon. Ha ennyire zavar, szerintem ez megbeszélhető.
2022. febr. 22. 00:16
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
Ja értem tehát az már feminizmus, ha elmondom a páromnak, hogy mosdóba kell mennem. XD Inkább te vagy műpicsa.
2022. febr. 22. 00:39
 14/27 anonim ***** válasza:
45%
Amint nála voltam. A világ legtermészetesebb dolga, nem fogom senki kedvéért tartogatni. Ha attól leszek kevésbé vonzó, mert emberi lény vagyok, működő anyagcserével, akkor az annyit is ér.
2022. febr. 22. 02:59
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
Annyira unalmasak ezek a kérdések a sok fingszorongó meg szarszorongó emberről... Degeneráltak vagytok teljesen.
2022. febr. 22. 03:00
 16/27 anonim ***** válasza:
66%

13: feministak hangoztatjak allandoan hogyha valamit szabad egy ferfinak, legyen szabad egy nonek is, es sehogy nem lehet a fejukbe verni hogy vannak temak amik egy notol sokkal kiabranditobbak..

15: sztem inkabb az a degeneralt aki kitargyalja a ferjevel hogy milyet sz*rt, meg odafingik az orra ala. De kinek mi. Nem neveznem azt szorongasnak, hogy meg akarom elotte orizni a noi meltosagom.

Nyilvan ha valaki elkap egy hanyos-hasmeneses virust pl azt nem kell eltitkolni, de ha nem szukseges, akkor minek bejelenteni az ilyesmit?

2022. febr. 22. 09:02
 17/27 anonim ***** válasza:
96%
Én halkan megjegyeztem, hogy mosdóba kell mennem. Azért fel lehet mérni, hogy mennyi időre tűnt el a másik és ez idő alatt esetleg nagydolga lehetett... úriember nem firtatja a dolgot, tudomásul veszi, mert egy természetes dolog. Ahogy a menstruáció is. Részletezni pedig felesleges.
2022. febr. 22. 10:05
 18/27 anonim ***** válasza:
10%
8-10- a csinosabbik nem is szokott szarni, te gennyláda, mér te nem szoktál, vagy mi a fsz?
2022. febr. 22. 13:02
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Legalább megmossátok *zarás után a va**gatokat?Engem az zavarna a legjobban ha utána úgy bújna vissza mellém az ágyba,hogy illatozik...
2022. febr. 22. 13:23
 20/27 anonim ***** válasza:
75%
Te megmosod? mert ugye te is szarsz, nemcsak mi.
2022. febr. 22. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!