Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mikor mentetek el először a párotok "tudtával" wc-re?
Valamiért borzasztó kellemetlennek érzem, ha wc-re kéne mennem, és ott van a párom. Tudom, hogy természetes dolog, mégis attól félek, hogy ez kiábrándító lehet.
Pedig voltunk már együtt nyaralni is, napokig összezárva, inkább kibírtam és nem mentem el. Mondjuk, szerintem ő sem, vagy nem vettem észre. Ezen a szorongásomon hogyan lehetne enyhíteni? Nálatok ez hogy zajlott, vagy csak én csinálok ebből ekkora gondot?:D
Tinik voltunk amikor összejöttünk a párommal. Érdekes, a szexben bármit meg tudtunk beszélni, kinek mi a jó, hogy működik a testünk. De valahogy ez a nagywc dolog nekem is annyira rossz volt. Talán mert az elején is szégyellősködtem, és borzalmas volt látni hogy osztálytársnőim odavágják a párjuknak poénból hogy "megyek kullantani" és jót nevetnek, én meg egy 2 hetes nyaralas alatt folyton hascsikarással szenvedtem.
Amikor erre rádöbbentem, akkor elkezdtem én is poénosan felfogni, mondjuk amikor jol bekajáltunk a mekiben, megkérdeztem baj e ha elmegyek "fosni", de nem alpári módon, ne úgy képzeljétek el. Hanem csak valahogy minél inkább poént csináltunk belőle, annál kevésbé volt gáz. Utána sokszor amikor chateltünk messengeren is kérdezte "mizu" én meg csak ennyit írtam "szarok, bocs, te kérdezted" és jót röhögtünk, ment tovább a beszélgetés más témáról. Most már igazábol sima úgy mondani hogy bocsi elmegyek kakilni és kész. Az is segített hogy én mensi alatt kiütöm magam úgymond, hányás, hasmenés, 4 fájdalomcsillapítóval is ájulás, szóval odacsesznek nekem. Miután 10x látott ilyen állapotban és hozta nekem a zacskókat meg a jeges vizet, utána már rá kellett jönnöm, hogy felesleges lenne ezen nyavalyogni xd Nyugi, idővel minden jobb lesz^^
Menj el furdes elott.
Sztem krva gusztustalan ha bejelentik. Foleg egy notol
Pl amyjo itt is hozza a szokasos formajat.
"Foleg egy notol"
Miért? A nők máshogy működnek?
Egy notol gusztustalanabb az ilyesmi:D mi vagyunk a csinosabbik nem
Persze felolem versenyt is foshattok a feminizmus neveben... #mindentszabadegynonekamitegyferfinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!