Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e reális esély arra hogy egy sérült nőt felválal egy épp férfi valaha? 15 év a kórkülömbség a férfi javára
Helyesírásra azért gyúrhatnál!
felvállal
ép ffi
korkülönbség
Honnan tudjuk? Vele beszéld meg, ezt csakis tőle tudhatod meg.
Igen, van rá reális esély, de sajnos arra is, hogy rendesen kihasznál. Ismerni kellene az embert.. lehet, hogy csak fiatal lányt akar dugni, lehet, hogy ő is "sérült" és gondjai vannak, vagy ha szerencséd van, van a környezetében, családtagjai közt sérült ember, ezért szociálisabb.
Ha 3 hónapnyi járásnál még nem akart veled szexelni, akkor komolyak lehetnek a szándékai.
Sajnos amilyen ez a világ, valószínűbb, hogy csak kihasznál.
Gondolom vékony, 30 alatti nő/lány vagy. Szerintem keress inkább máshol partnert, vannak 30 alattiaknak ismerkedési lehetőségek(bár lehet, csak Budapesten), vedd fel a kapcsolatot azzal a szervezettel, amihez tartozol. Ha ÉFOESZ, akkor azzal.
Nem kell piszkálni, benne van a kérdésben, hogy sérült. Az is teljesítmény, hogy megtalálta ezt az oldalt, és az önállóan kérdést tett fel az életéről, mert bizonytalan magában, gondolkozik, segítséget kér. Szerintem klassz, önálló lépés!
Kérdező, azok alapján, amiket leírtál(szerető vagy), elég egyértelmű, hogy nem vagy elég fontos ahhoz, hogy felvállaljon.
Én azt hittem nyilvános elismerést szeretnél, de amíg házas, addig ilyen nem lesz. Ép értelemmel rendelkezel, fel nem fogom, hogy keveredhettél ilyen helyzetbe és hogyan gondolhatod, hogy a sérülésed miatt nem vállal fel. Azért nem vállal fel, mert csak szerető vagy. Ha szeretne, nem hozna ilyen megalázó, kellemetlen, bizonytalan helyzetbe, és egy két héten belül kilépne a házasságából érted.
Mondom, hogy nem azzal van gond, amit érzel, hanem azzal, amit csinálsz! Egyikből nem következik a másik, nem állat, gondolkodó lény!
Szeretheted, de lefeküdni vele igenis gerinctelenség azzal a tudattal, hogy házas. Ha pedig nem válik el, ő még inkább gerinctelen, hogy csalja veled a feleségét. Érezni szabad bármit, arra nem vagy ráhatással, de a tetteiért mindenki vállalja a felelősséget. Csak akkor szexelsz a másikkal, ha akarsz. Nem lehet a szerelemre fogni, az érzelem, a szex pedig tett!
Biztosan összeomlana a felesége, ha tudná, hogy mással szexszel a férje, és csodálkozom, hogy te egy gyerek képességeivel sem rendelkezel, már ők is felismerik, hogyha kellemetlen helyzetbe hozza a másik őket, az nem igaz barát, pláne nem szerelmes beléjük.
Tedd csak fel úgy a kérdést, hogy szeretője vagyok egy házas férfinak, szerintetek miért nem vállal fel? Köze lehet a mozgáskorlátozottságomnak hozzá?
10/10 válasz azt fogja mondani, hogy a pasi gerinctelen, te meg naiv vagy vagy gerinctelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!